Foto: Ana Paunković

noć za pamćenje

MARIJI KILIBARDI DRUGARICE TRAŽILE NOVOG DEČKA: Šta se dešavalo na koncertu 2CELLOS

Stars

Reputaciju svetske muzičke atrakcije dvojac čelista iz Hrvatske, poznatiji kao 2Cellos, opravdao je u subotu spektakularnim nastupom u podnožju Kalemegdana.

Luka Šulić i Stjepan Hauser virtuoznim muziciranjem oduševili su više od 15.000 fanova koji su iz celog regiona stigli u Beograd. Pre nastupa glavnih zvezda večeri publika se zagrevala za spektakl uz izuzetan glas gospel i džez pevačice Ive Ikon, a potom i rifove najmlađeg poznatog rokera u Srbiji, Džonija Rankovića.

foto: Ana Paunković

U nastupu svetskih zvezda došla je da uživa i glumica Anđelka Prpić, koja je povela i svoje drugarice Mariju Kilibardu i Marijanu Mićić. - Devojke će sa mnom imati prvo iskustvo da slušaju 2Cellos - rekla je glumica, dok je Kilibarda prihvatila šalu.

- Meni je prvi put. Hvala ti što si nas dovela. Ovo je deo mog rođendanskog poklona - rekla je Kilibarda, koja je nedavno proslavila 38. rođendan.

foto: Ana Paunković

Dobro raspoložene prijateljice merkale su u VIP loži i dečka za lepu voditeljku, koja se nedavno razvela od košarkaša Vladimira Radmanovića.

foto: Ana Paunković

Uzbudljivo je bilo i na sceni, a temperatura u publici naglo je skočila kada su, poput rok zvezda, Luka i Stjepan počeli da izvode obrade hitova koji su proslavili Majkla Džeksona, AC/DC, Nirvanu, Rolingstonse, a izveli su i čuveni "Despasito"... Gost koncerta bio je Željko Joksimović, a Kalemegdan je horski pevao njegovu 15 godina staru pesmu "Lane moje".

- Više uz dva čela paše "Milimetar", ali bilo mi je zadovoljstvo da budem deo ovog spektakla. Luka i Stjepan su odabrali da izvedemo "Lane moje" - rekao je Joksimović.

foto: Ana Paunković

U nastupu svetski poznatih muzičara uživali su, između ostalih, Sergej Ćetković i gradonačelnici Beograda i Sarajeva, Zoran Radojičić i Abdulah Skaka.

Kurir/ Foto: Ana Paunković