Foto: Reuters

Slavni zvezdaš neprepoznatljiv

POJEO LOPTU! Da li prepoznajete ovog čoveka?HraNANANANA Robert Prosinečki!

Pred vama se glavom i bradom nalazi Robert Prosinečki. Dobro, i stomakom. Legendarni fudbaler Crvene zvezde prošetao je trudnički stomak na meču Severna Irska - Bosna i Hercegovina. I to, deveti mesec.

Fudbal
> 10:32h

Ljudi moji, je l' ovo Robi? Otkako je završio fudbalsku karijeru, Prosinečki je malo zapustio telo, ali ovo... Fotografije koje su stigle s meča Severna Irska - Bosna i Hercegovina ostavile su sve bez teksta. Prepoznatljiv Veliki Žuti i neprepoznatljiv pivski stomak. Fudbalski gledano odluka da preuzme selekciju iz komšiluka bila je dobra, jer su startovali s pobedom na teškom gostovanju. Međutim, što se forme tiče, odlazak u Sarajevo očigledno je Robiju došao glave. Tačnije, stomaka.

Ne tako davno Robi je pričao baš na temu gojaznosti. Doduše, tada je bio daleko od današnje težine.

- Šokirao sam se kad sam video Igvaina, pa on je deblji od mene! Platili su ga 94 miliona, a na pripreme im došao kao debelo krme - pričao je Robi pre dve godine o tada novom igraču Juventusa.

Robi, ne brini, danas si sigurno za prsa ispred Igvaina...

Pobedio Irce u Belfastu!

Odličan start Bosne i Hercegovine u Ligi nacija! Popularni "zmajevi" u prvom kolu pobedili su na gostovanju Severnu Irsku sa 2:1 (1:0). - Definitivno ovo nije bila naša najbolja igra. Teško je igrati protiv Severne Irske na njenom terenu. Oni su trkački dominantni i fizički jaki. Iskreno, bili su bolji, ali pobeda je najvažnija. Ne pobeđuje uvek bolji. Probaćemo da prikažemo više protiv Austrije - izjavio je Robi. Meč protiv Austrijanaca na programu je u utorak u Zenici.

Kurir sport/Miloš Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: