Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

VELIKO iznenađenje NA POMOLU

GASTOZ ULAZI U ZADRUGU DA ZAPROSI LUNU ĐOGANI! Zbog njega je Sloba Radanović postao samo RUŽAN SAN IZ PROŠLOSTI?

Rijaliti
> 22:22h

Luna Đogani i dalje je tema broj jedan u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", koji je prošlog četvrtka startovao na televiziji Pink, a izgleda da će tek biti, jer joj se smeši - prosidba!

Iako je blogerka u brojnim intervjuima govorila da se nikad više neće vratiti na "mesto zločina", odnosno u rijaliti, ona je ponovo to učinila, a u spoljnom svetu je ostavila dečka Nenada Sinđelića (eks-Marinković) Gastoza, s kojim još uvek zvanično nije obelodanila vezu. Međutim, da je njihova ljubav jaka, svedoči i Lunin bliski prijatelj, koji za Kurir tvrdi da će Jutjub zvezda zaprositi modnu blogerku, i to u najvećem projektu ružičaste imperije!

"Gastoz i Luna su zaljubljeni jedno u drugo do ušiju. Oni su prošle godine bili zajedno nekoliko meseci, ali su raskinuli zbog gluposti. Međutim, sada je situacija drugačija i okolnosti su se promenile. Nenad je za kratko vreme uspeo da joj pomogne da ostavi iza sebe priču sa Slobodanom Radanovićem. Iako još nije sasvim prebolela Slobu, Luna je srećna s Gastozom. Odlučili su da ljubav kriju od očiju javnosti i da je čuvaju samo za sebe, zato ona i govori da su samo prijatelji", kaže naš izvor, koji nije želeo da mu otkrivamo identitet.

foto: Damir Dervišagić

Žalila se drvetu

SVE ME PODSEĆA NA SLOBU

Luna Đogani je pre svih zadrugara imala tu čast da razgovara s drvetom mudrosti koje se nalazi u dvorištu 'Zadruge'. Ona je rekla da je srećna što se vratila u igru, ali i priznala da je sve podseća na bivšeg dečka Slobu.

'Sve je lepo i sve me jako podseća na Slobu. Svaki kutak, ovo dvorište, vratile su mi se sve uspomene. Ali šta je, tu je, idemo napred', rekla je.

On priča da je Sinđelić svestan da Luna i dalje pati za pevačem iz Zrenjanina, ali da ga to neće sprečiti da je, ukoliko mu produkcija televizije Pink dozvoli, zaprosi pred ostalim učesnicima, ali i milionima gledalaca.

"Sve je osmislio, a uskoro će kupiti i skupoceni prsten. Ma, zna on sve šta i kako treba. Naravno, to će biti veliko iznenađenje za nju. Nenad razume da ona gaji osećanja prema Slobi, ali je uveren da je iskrena prema njemu i da će njihova ljubav ovog puta pobediti sva iskušenja. Njemu je sada najvažnije da je zaprosi, a kad se završi rijaliti, već su se dogovorili da će započeti zajednički život", kaže naš izvor, dok Nenadov komentar nismo uspeli da dobijemo.

Miljana upozorila Lunu

NE PONIŽAVAJ SE, SKINI SLOBINU MAJICU!

Produkcija Pinka je u petak veče zadrugarima organizovala žurku povodom rođendana Davida Dragojevića. Međutim, Luna Đogani je celu noć provela u suzama, pa je Miljana Kulić došla da je dozove pameti i tada je videla da nosi Slobinu majicu.

"Je l’ hoćeš da ti iscepam sad tu majicu? Ne ponižavaj se, bre, budalo", rekla je Miljana.

"Navikla sam da spavam u njegovim majicama", odgovorila je Luna i priznala da i dalje gaji osećanja prema pevaču, nakon čega je došao Lazar Jeremić da je uteši.

foto: Zorana Jevtić, Printscreen

(Kurir, Lj. Stankišić/ Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Zorana Jevtić, Printscreen)