Foto: Damir Dervišagić

žiri na okupu

KONAČNO POZNATO! Evo ko će zameniti Acu Lukasa u Zvezdama Granda! (FOTO)

Stars
> 18:19h

U novoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda” na mestu Ace Lukasa u žiriju će sedeti Đorđe David. Budući član žirija je otkrio da će u novoj sezoni, tv format dobiti nove gledaoce i publiku naklonjenu rokenrolu, jer će koncepcija emisije biti promenjena.

"Promene u postavci stvari u izmenjenoj koncepciji emisije su me kupile čim je Popović ispričao kako je sve zamislio. Prema njegovim rečima muzika koju živim dobiće mnogo veći prostor. Radujem se što ću biti u prilici da budem deo najgledanije emisije i da učestvujem u menjanju prilika na bolje. Verujem da čovek kao Saša Popović može da uradi mnogo po tom pitanju. Rokenrol je bio nepravedno zapostavljen i konačno je došlo vreme za promene", rekao je Đorđe David.

Muzičar i glumac je priznao da ga ne zanimaju loši kometari kojih je svestan da će biti budući da je, ne tako davno, osporavao rad Saše Popovića.

"Kao rokenrol muzičar bio sam u životu više gladan nego sit, ali nisam želeo da menjam pravac i podilazim ukusu širokih narodnih masa. Kao mlađi, bio sam veliki oponent Saše Popovića i izrekao sam mnogo ružnih stvari o njemu i produkciji, ali nisam nikada bežao od tradicionalnih vrednosti i narodne muzike. Kolo i sam umem da igram. Zameniću u žiriju Acu Lukasa koji je jedinstven i poseban. Znamo se 38 godina. On je imao neku svoju foru, ali valjda ću mu biti dostojna zamen", iskren je Đorđe. Za novo radno mestu u žiriju, David već ima taktiku.

"Biću strog sa razlogom, jer u našoj zemlji ima najveći broj pevača po glavi stanovnika. Današnja deca koja hoće karijeru, njih veliki broj, u velikoj su opasnosti, jer ne znaju mnogo, ne priznaju ničije karijere i misle da su bogom dani. Smetaju im kometari i kritika, jer su sujetni. Moj pokojni profesor na glumi Predrag Bajčetić govorio je: “Što te više kritikuju treba da budeš bolji”, e time ću se voditi", objasnio je novi član žirija "Grand produkcije".

foto: Printscreen/TV Prva

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić