Foto: Zorana Jevtić

jaka veza između dva naroda

SRPSKI ŠEF DIPLOMATIJE ČESTITAO JEVREJSKOJ ZAJEDNICI ROŠ AŠANU: Neka vam predstojeća godina donese zdravlja, radosti i sreće

Društvo

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je danas svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji, glavnom rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu i predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji Robertu Sabadošu praznik Roš-ašanu.

"Neka nas ovi dani sećanja podsete na neraskidive veze naša dva naroda potvrđene u najtežim trenucima istorije naših naroda. Želim da ne zaboravimo, da samo zajedno možemo i moramo naći snage i razumevanja u cilju jačanja naše zajednice i države", poručio je Dačić.

Dačić je istakao želju da predstojeća godina svima donese zdravlje, radost, porodičnu sreću, ali i mudrost da zajedno odgovorimo na izazove u vremenu pred nama.

"U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da vam čestitam Roš-ašanu sa željom da predstojeće dane praznika provedete u miru, spokoju i radosti u krugu svojih voljenih", navodi se u čestitki ministra Dačića, saopštio je MSP.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)