Foto: Printscreen/Youtube

Tražile spas

NAJBOLJA DRUGARICA OTKRILA: Na Lunu je bačena CRNA MAGIJA! Anabela tražila spas od hodže

Rijaliti
> 11:54h

Koliko Luna Đogani nema sreće u ljubavi u prethodnih godinu dana videla je cela zemlja, ali retko ko zna da blogerka pati jer je na nju navodno bačena crna magija!

Mlada blogerka priznala je da je posle propale veze sa Slobodanom Radanovićem išla kod psihijatra i da će i u novoj "Zadruzi" piti antidepresive, a kako saznajemo od njene bliske prijateljice, za sve su krivi zlobni ljudi koji mrze ne samo nju nego i njenu majku Anabelu Atijas.

Za zlo koje joj je navodno učinjeno Luna je saznala prošlog leta, pre nego što je započela fatalnu romansu s tada oženjenim pevačem, i to od vidovnjaka koga je posetila jer je bila radoznala da sazna svoju sudbinu. Kad je čula loše vesti, veoma se uznemirila, toliko da je majka Anabela Atijas nedeljama morala da je smiruje. Obe u prvom trenutku nisu želele da poveruju u to što čuju, ali kad su shvatile da se mnoge stvari poklapaju, insistirale su na tome da se uradi hodžin zapis.

foto: Pritscreen

- Luna nema sreće u ljubavi zbog toga što su je prokleli neprijatelji njene majke iz Bosne. Anabela je poslednjih godina meta raznih nameštaljki i smicalica, a kad su shvatili da joj ne mogu ništa, želeli su da je slome preko ćerke. Neprijatelji su udarili tamo gde najviše boli mladu devojku - u emocije. Ona nije kriva što na sve načine pokušava da ostvari vezu, ali svaku ljubav vrlo brzo unište mračne sile. Poslednjih godinu dana ona ne može da kontroliše emocije. Svaka veza se brzo i burno završi, a kap koja je prelila čašu bio je Sloba. Mnogo se nervira i pati zbog prokletstva - poverila nam je Lunina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Ona kaže i da je Luna išla u Bosnu kako bi hodžin zapis bio urađen kako treba, ali sudeći po onome što joj se kasnije dešavalo u "Zadruzi", izgleda da to nije urodilo plodom.

foto: Printscreen/Youtube

- To se radi prema autentičnom drevnom ceremonijalu, imajući u vidu ličnost naručioca, situaciju u kojoj se nalazi i njegov astrološki profil. Luna po svaku cenu želi da se s nje skinu čini i da se oslobodi tog prokletstva jer mnogo pati. Ne može da veruje da postoje osobe koje su surove i kojima ona ništa nije uradila, a bave se takvim stvarima da nekome ugrožavaju sreću i mir. Ona o tome ne želi da priča, ali roni gorke suze u "Zadruzi" jer zna da je to proganja i da će biti nesrećna dok vradžbine ne prođu - završava naš izvor. Pozvali smo Anabelu, koja na ovu temu nije želela da govori.

foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: