Foto: Printscreen

PREUZELA OBAVEZU

UHVAĆENA U ŠOPINGU Matora kupuje sama, Sanja se izležava

Stars
> 11:05h

Jovana Tomić Matora, nakon što je izašla iz rijalitija "Zadruga", stalno je u nekom poslu jer je rešila da preuzme sve obaveze oko domaćinstva.

Naš paparaco uslikao je Tomićevu dok je pazarila u jednom velikom supermarketu, a očigledno je da je pored svoje devojke Sanje Stanković zavolela šoping. Nju smo uhvatili dok je birala namirnice, a u njenoj korpi najviše je bilo zeleniša.

Izgleda da je Matora konačno rešila da smrša, pa je nekih sat vremena provela birajući zdrave proizvode. Nije ponela naočare sa sobom, pa je sve vreme morala dobro da zagleda cene, uz sebe je imala podugačak spisak, a kako je bila sama u kupovini, imala je dovoljno vremena da pročita i deklaracije proizvoda.

Inače, otkako je rešila da izgubi kilograme, Tomićeva vodi računa o kalorijama, pa se na svakom koraku informiše. Nije se zadržavala kod rafova sa slatkišima, osim što je Sanji kupila omiljene poslastice. U to vreme, njena draga je uživala u njihovom zajedničkom stanu jer su se dogovorile o raspodeli poslova. Matora je preuzela na sebe obaveze oko hrane kako bi poštedela svoju izabranicu, kojoj je donedavno noga bila u gipsu.

Marija Trajković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: