Foto: Damir Dervišagić

Intervju

NE MOGU DA GLEDAM LUNIN SEKS: Gagi Đogani otvorio dušu! OVOGA se najviše plašio u prvoj sezoni, a sada prolazi kroz isti PAKAO! (FOTO)

Rijaliti
> 21:01h

Gazmen Gagi Đogani otvoreno je pričao o učešću svoju starije ćerkeLune u prvoj sezoni "Zadruge", trudeći se da bude dovoljno kritičan, ali i pravedan prema njoj. Ne osuđuje je zbog toga što je imala seks sa oženjenim muškarcem pred kamerama, ali kaže da on to nije mogao da gleda na televiziji.

foto: Damir Dervišagić

Pridružiće se svojoj mezimici u "Zadruzi 2", koja je startovala prošlog četvrtka, samo ukoliko u rijalitiju nema hladnog oružja jer se plaši da nekome ne nanese zlo. - Očekujem da se Luna sada prikaže u drugačijem svetlu. Neće ona menjati taktiku niti bilo šta slično tome. Ja sam je posavetovao da ne promeni sebe, da bude to što jeste, zato ju je narod i zavoleo.

Jeste li bili protiv da ponovo uđe u "Zadrugu"? - Nisam. Zapravo, sve ovo se brzo izdešavalo. Prvo je bratanac Adam dobio ponudu da uđe u drugu sezonu, tome sam se jako obradovao. Onda je Željko Mitrović pozvao i Lunu da uđe. Rekli su da "Zadruga" ne bi bila ista bez nje, da ne vide rijaliti bez nje.

U kojem smislu "ne vide 'Zadrugu' bez Lune"? - Pa lepo, ne vide. Luna je simbol "Zadruge"! Pored nje, znate već ko je obeležio "Zadrugu".

foto: Printscreen/Youtube

Šta ste je posavetovali pre ulaska? - Nisam je ništa savetovao, ona je izgrađena ličnost, malo je po karakteru takva da ne prihvata kritike i sugestije. Takva je Luna, zato je ljudi vole.

A kako se desio taj prelomni momenat da ipak odluči da uđe, pričala je da nema šanse da do toga dođe?

- Pa dobro, ona je u prvoj "Zadruzi" rekla da će da se vrati jednog dana, ne znam da li se sećate toga. Rekla je da želi da se vrati na ovo mesto i da ispravi sebe tamo gde je pogrešila. Evo prilike.

foto: Printscreen

Šta je zapravo motiv, novac ili to što ste rekli, da budemo iskreni? - Šou-biznis jednom rečju, a usput i da ima priliku da zaradi i ispravi to što su je etiketirali da je rasturačica brakova.

Ako negde sretnete Kiju Kockar, da li ćete joj se javiti? - Naravno, zašto da ne. Pa ja sa njom nemam ništa, nismo u svađi. Čestitao sam joj kada je pobedila. Ja, kao Lunin tata, nemam problem ni sa kim, mogu svakoga da pogledam u oči. Na ovo gledam kao na jednu vrstu igre, kao vrstu nekog humora, to je takav profil rijalitija.

foto: Printscreen Instagram

Pisalo se da ćete i vi ući u ovu sezonu "Zadruge". - To se piše već dve godine.

Piše se jer ima povoda, nisu sigurno novinari izmislili. - Bilo je reči o tome da ja uđem, priznajem. Ali ja sam odbio jer smatram da ne mogu da izguram "Zadrugu" zato što... Ne znam. Bojim se, a znate čega se bojim?

Ne znam. - Pa zbog one sekire i svega onog što je bilo sa Saškom Karan u "Farmi".

Ali u "Zadruzi" nema sekire. - Nema? E, pa onda ću možda kasnije da uđem (smeh).

Da li vam se sviđa automobil koji ste dobili od Lune? - Mnogo mi se sviđa, vozim ga stalno. Ranije sam vozio automobile, ali nisam neki fanatik. Međutim, mnogo je dobar osećaj kada vam dete kupi nešto, to je nešto neviđeno. Voleo bih da to doživi svaki roditelj.

foto: Printscreen/Youtube

Lunu su mnogo osudili zbog onoga što se desilo između nje i Slobe u prvoj "Zadruzi". Šta ćete ako se opet to ponovi u drugoj sezoni? - Dobro više s tim.. Promenite malo gledanje na to.

Mi? Pa to ste vi sami pričali u proteklom periodu. - Sve što je uradila javno, mislim na taj seks - nije u redu, ajde da se složimo oko toga. Inače, znate i sami da za to u stvarnom životu ne bi bilo nikakve osude.

foto: Damir Dervišagić

Kako ste se osećali dok ste gledali seks između Lune i Slobe? - Ja nisam to gledao, nisam hteo ni da slušam kad su mi pričali o tome. Nisam hteo da gledam čak ni kada se Luna ljubila sa Slobom, odmah promenim kanal. Tako sam vaspitan.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić