icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

Projekat AP Vojvodine

MIROVIĆ I MIHAJLOVIĆEVA OBIŠLI RADOVE: Izgradnja Sentandrejskog bulevara simbol saradnje svih nivoa vlasti!

Objavljeno: 10.09.2018. 14:05h

 

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas radove na izgradnji Sentandrejskog bulevara u Novom Sadu, saglasivši se da je reč o veoma značajnom infrastrukturnom projektu koji je simbol dobre saradnje svih nivoa vlasti.


 

foto: Promo

- Kada smo ujedinjeni možemo mnogo više. Radimo zajedno na mnogim projektima u AP Vojvodini, Sentandrejski bulevar je samo jedan od njih, radićemo i na izgradnji i uređenju novog mosta na Klisi - izjavio je predsednik Mirović I dodao da je ovo poslednji ulazak u Novi Sad koji je u profilu jedne saobraćajnice.

 

- Kada se završe radovi, svi ulazi će biti bulevarskog tipa i to je privilegija koju nemaju ni drugi evropski gradovi, a Novi Sad će to imati - naveo je Mirović.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kaže da su Putevi Srbije finansirali deo ovog projekta.

 

foto: Promo

- U protekle tri godine u rehabilitaciju putne infrastrukure na teritoriji AP Vojvodine uložili smo 9 milijardi dinara – kaže Mihajlovićeva.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da je reč o jednoj od najvećih investicija na teritoriji grada.

 

- Izgradnja bulevara će promeniti sliku novog Sada i poboljšati život svih građana - ocenio je Vučević.

 

 

D.G.

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!