icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Privantna arhiva

Veza bez obaveza

ANČI U PAROVIMA EVOCIRA USPOMENE: Gazda Jezda mi je plaćao pesme i spotove!

Objavljeno: 10.09.2018. 22:11h

 

Andrijana Anči Dabetić, pevačica i miljenica Jezdimira Jezde Vasiljevića, nova je takmičarka rijalitija "Parovi 7", pomoću kojeg će pokušati da se vrati na estradu.

foto: Privantna arhiva

Međutim, odmah po ulasku u luksuznu vilu Anči je rekla da s njim nije bila u vezi, već joj je Jezda samo finansirao karijeru. Tu temu pokrenuo je Milutin Radosavljević Mili.
- Znam da ste bili prijatelji, ne znam da li ste bili u emotivnoj vezi, ne mogu da tvrdim. Ali siguran sam da imate nekretnine na vaše ime, kao i bunde i skupoceni nakit - rekao je on, na šta je Dabetićeva odgovorila:

 


foto: Privantna arhiva

- Mi nismo bili u vezi nikad. Jezda mi jeste plaćao ploče, spotove, bio mi je sponzor, ali nismo imali ništa više od toga.


Sećanja Gazda Jezde u odnosu na Anči su potpuno drugačija. Iako nismo uspeli da dođemo do njegovog komentara, Vasiljević je više puta pričao o tome da je devedesetih godina bio u šemi s mnogim pevačicama, između ostalih i sa Dabetićevom, kao i s Vesnom Vukelić Vendi.

 

- U životu sam mnogo toga prošao. Četiri puta sam se ženio, imam šestoro dece, prvu ćerku dobio sam u 15. godini života. Ni sam ne znam koliko sam žena imao do sada, bio sam u vezi i s pevačicama Anči i Vendi devedesetih, kad su počinjale da pevaju, ja sam im pomogao u karijeri - rekao je Vasiljević svojevremeno.


Isto kao Dabetićeva, i Vendi priznaje da je poslovala s Jezdom bez obaveze da imaju seks, s tim što ona tvrdi da je bivši bankar bio u šemi sa Anči i skupo je čašćavao.

 

foto: Zorana Jevtić

- Nisam spavala sa Gazda Jezdom, kako je rekao. Pošto sam ga odbila, bacio se na Anči Dabetić i sa njom je bio sedam, osam meseci, dok joj nije kupio kuću i opremio je nameštajem - rekla je Vukelićeva.

Nepoznati otac poginuo u nesreći
Anči sama odgaja sina

 

Pre nekoliko godina Anči se ostvarila u ulozi majke, ali javnost nikad nije saznala ko je otac njenog deteta. Prema rečima pevačice, njen partner je poginuo ubrzo po rođenju naslednika i ona je samohrana majka.
- U tom slučaju se sudbina poigrala sa mnom i dodelila mi drugačije karte od onoga što sam ja zamišljala. Početkom 2011. godine, tačnije 3. februara, Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka, koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kad će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je pevačica jednom prilikom.

 

 

Lična karta
Andrijana Anči Dabetić
rođena: 15. juna 1972. godine
mesto: Berane
deca: sin Marko Antonije
karijera: od 1992. do 2007. objavila šest albuma, ali nije imala zapažen uspeh

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!