Foto: Wind sport

Prvi trening privukao veliku pažnju

STVARANJE BUDUĆIH ŠAMPIONA: Osnovan novi vatepolo klub Wind sport (KURIR TV)

Nikola Rađen je u subotu prisustvovao prvom treningu i zvaničnom otvaranju vaterpolo kluba "Wind sport".

Ostali sportovi
> 15:47h
FOTO: Wind sport
FOTO: Wind sport
FOTO: Wind sport

Da je Nikola Rađen surovi profesionalac u svom poslu potvrđuje činjenica da je u subotu doputovao iz Moskve u Beograd na samo nekoliko sati kako bi prisustvovao zvaničnom otvaranju vaterpolo kluba "Wind sport".

Čim se pojavio na gradskom bazenu u Pančevu, slavni vaterpolista je napravio opsadno stanje jer je bio okupiran sa svih strana. Pored polaznika, stručnog trenerskog tima i ekipe iz kompanije "Wind sport", na čelu sa Vladimirom Popovićem, prvom treningu prisustvovali su i roditelji budućih šampiona koji su ih posmatrali i bodrili sa tribina.

Tokom treninga, Rađen je sa roditeljima ponaosob razgovarao i odgovarao na pitanja, te je davao sugestije i savete za njihovu decu.

Koliko god da je omiljen među klincima, kod njega nema vrdanja i zabušavanja, te se mora da ispoštovati pravilo - red, rad i disciplina.

"Svoju bogatu sportsku karijeru sam upotpunio svojim vaterpolo klubom "Wind sport". U Pančevu ćemo svim polaznicima dati priliku da rade i treniraju sa šampionima a jednog dana i sami to postanu", rekao je šampion, koji je otišao noćnim letom za Moskvu, da bi sutradan otputovao u Italiju na pripreme sa kolegama iz ruskog Dinama.

Vlasnik kompanije i Nikolin partner Vladimir Popović takođe je prezadovoljan otvaranjem kluba, za koji je siguran da će uskoro postati jedan od jačih u Srbiji.

"Prezadovoljni smo početkom. Odaziv dece je fenomenalan i izvanredan je utisak već na prvom treningu videti pun bazen dece i tribine pune roditelja. Ozbiljnost i posvećenost bila je prisutna u svakom trenutku. Na nama je sada veliki posao, da taj nivo posvećenosti zadržimo i našu ideju o kreiranju novih šampiona i negovanju izuzetnosti kod dece krenemo da ostvarujemo na najbolji način. Važno je da su svi u klubu, Pančevu i medijima na pravi nacin prihvatili "Wind sport" i pružili nam veliku podršku, na čemu smo svima neizmerno zahvalni", zaključuje Vladimir Popović.

Kurir sport Foto: Wind sport