Foto: Printscreen

LUDILO U VILI

NE MOŽE VIŠE DA TRPI PROVOKACIJE: Benjamin skočio da bije Ivana! (VIDEO)

Stars
> 08:28h

Ivan Marinković ponovo je mogao da nastrada, i to zbog provokacija na račun Benjamina Spahovića. Bivši muž Goce Tržan je samo zahvaljujući brzoj reakciji obezbeđenja izbegao batine. Poznato je da je Marinković jedan od glavnih provokatora u vili, a sada se okomio na MMA borca. Ohrabren time što je popio nekoliko čaša alkohola, Ivan je najpre krenuo da psihički maltretira Benjaminovu devojku Izabelu Anderson.

foto: Printscreen

- Šta ti osećaš prema Benji? Ništa. Ti samo iskorišćavaš njega da dođeš do kadra - rekao joj je Marinković, što je sportistu iznerviralo, ali je uspeo da se iskontroliše.

Nakon nekoliko minuta, Ivan je nastavio s provokacijama, ali ovaj put usmeren na Benjamina, koga je vređao i nazivao "nasilnikom". Spahović se drao na svog cimera i pretio mu, a kad mu je prekipelo, skočio je preko stola i krenuo ka njemu da ga bije. Srećom, ostali ukućani sprečili su Benjamina da se fizički obračuna sa Ivanom, a ubrzo je pristiglo i obezbeđenje, koje ih je udaljilo.

foto: Printscreen

Cimeri su savetovali sportistu da se ne kači s njim jer će biti kažnjen, a Spahović je tada zapretio Marinkoviću. - Izaći ćemo mi iz "Parova" pa ćeš videti! Nećeš uvek biti ovde!

Ivan je nastavio da viče cimeru da je nasilnik, pa je obezbeđenje moralo da dežura u vili kako ne bi došlo do fizičkog okršaja. I dan nakon žestoke svađe Marinković je komentarisao Spahovića: - Benjamin je najveća džukela u vili.

Podsetimo, ovo nije prvi okršaj dvojice učesnika "Parova". Pre samo nedelju dana Marinković je u emisiji pokušao da ispriča svoj san, ali ga je Benjamin prekidao pa mu je ovaj poručio: "Ćuti, idiote!" Spahović je tada izgubio živce i nasrnuo na Ivana, pa je obezbeđenje reagovalo.

Jelena Stuparušić/ foto: Printscreen