icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

NE KOČITE SE ZBOG KLIME: Usmerivač vaduha za klimu za SAMO 1.490 din!

Objavljeno: 11.09.2018. 07:00h

 

Iako je napolju jako toplo, duvanje hladnog vazduha iz klime se na vaše zdravlje vrlo negativno može odraziti. Naročito ako je u pitanju mala prostorija u kojoj sedite veći deo dana. Pogledajte OVDE koliko u ovakvim situacijama ovo krilo za usmervanje može da vam znači!


 

Krilo koje usmerava vazduh koji duva iz klime je odlično rešenje za one manje prostorije gde klima mora da radi, a gde su prisutni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Rešenje definitivno nije da klima ne radi. Ovim usmerivačem uspevate da „kažete“ vazduhu kuda da ide, a da ipak ne trpite vrućinu. Montira se izuzetno lako, a sad je na AKCIJI – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

 

foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

 

I ZA ZIMU: Direktna izloženost vazduhu iz klime nije dobra ni kada se radi o toploti, jer to znatno može uticati na suvoću kože. Zato je super korisno imati ovaj usmerivač i u zimskom periodu!

 

Iskoristite POPUST i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po HIT CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

 

(Promo - tekst / Foto: Promo)

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!