Foto: Reuters

morao je na doradu

FUDBALER OTIŠAO DA SE TETOVIRA: Ono što mu je pisalo na vratu, mnoge je ostavilo u ŠOKU

Čini se da bi knjiga Pitera Kruča, nekadašnjeg fudbalera Liverpula, "Kako postati fudbaler" mogla biti hit veći od najprodavanijih autobiografija fudbalera.

Fudbal
> 18:10h

Duhoviti Karuč otkrio je brojne zgode iz glamuroznog sveta vrhunskog fudbala. Što iz svojih iskustava, što ono što su mu drugi prepričali, Krauč je otkrio kako se Kristijano Ronaldo gledao u ogledalo u svlačionici Mančester Junajteda i govorio "Kako sam lep" dok su ga saigrači zadirkivali da je Leo Mesi bolji fudbaler.

A među zanimljivijim anegdotama je i ona o tetovaži Dejvida Bekama. Legendarni Englez je otišao ispisati ime supruge Viktorije na staroindijskom, ali je dobio remek delo sa natpisom "Vihctoria".

foto: Profimedia

Krauč piše i da je bivši napadač Aston Vile Džon Kerju želeo tetovažu s natpisom "Moj život, moja pravila", ali je na vratu dobio rečenicu koja u prevodu znači 'Moj život, moja menstruacija'!

Krauč se pohvalio i kako je bio uveren da mu se nabacivala prezgodna žena u predvorju hotela, a kada se ispričao saigračima, ispalo je da je reč o partnerki Ćabija Alonsa. I ne, nije mu se nabacivala...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: