Foto: Printscreen/Instagram

prelepa

KATARINA ŽIVKOVIĆ URADILA INTERVENCIJU NA LICU, PROMENA JE OGROMNA: Pevačica ne krije svoj novi izgled, fanovi su ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Stars
> 18:11h

Popularna pevačica Katarina Živković važi za jednu od najlepših mladih dama na domaćoj javnoj sceni. Još od prvog pojavljivanja na medijskom nebu Srbije, Kaća je potpuno oduševila pripadnike jačeg pola svojim zanosnim izgledom.

Međutim, Živkovićeva stalno radi na sebi, napreduje u estetskom smislu i želi da svoj izgled dovede do savršenstva, a veliki korak ka tome učinila je nedavno kada je sebe častila novim osmehom “od milion dolara”.

Poznata kao neko ko želi samo najbolje, Katarina se odlučila za vinire koji se ugradjuju bez brušenja i anestezije, inače i najpopularniji metod kojim holivudske zvezde sredjuju svoje zube.

"Presrećna sam zbog svog novog osmeha, sada dobijam komplimenata za svoj izgled više nego ikada, a pritom sam do toga došla bez bola", rekla je Katarina, za čiju promenu u izgledu su fanovi saznali putem društvenih mreža gde je osvanula i njena nova serija fotografija.

foto: Printscreen Instagram

Njeni fanovi su oduševljeni ovom promenom, te su je nagradili salvom pozitivnih komentara i komplimenata, što pevačici svakako mnogo znači.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: