Foto: Slađa Stojanović

tragedija

OVDE JE NESREĆNI STARAC DANIMA UMIRAO OD GLADI, ŽEĐI I VRUĆINE: Jezive slike sa mesta zločina koji je užasnuo Srbiju (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Crna Hronika
> 20:40h

Sremske Karlovce šokirala je nesrećna smrt njihovog 64-godišnjeg sugrađanina Živoslava Žive Miletića, koga je brutalno usmrtio četrnaestogodišnji dečak!

Na slikama koje Kurir ekskluzivno objavljuje može se videti mesto ovog strašnog zločina, koji se dogodio se krajem avgusta u blizini Bukovačkog puta u naselju Doka u Sremskim Karlovcima. Živoslavljevo telo nađeno je slučajno u nedelju uveče. Prizor je bio stravičan, leš se raspadao, a ruke su mu bile vezane najlonom, a noge pertlama.

foto: Slađa Stojanović

Policija je ubrzo rešila misteriju i privela maloletnog Vekoslava K., koji je u policiji priznao da je počinio ovo gnusno ubistvo.

Vekoslav K. (14) iz istog mesta uhapšen je danas zbog sumnje da je usmrtio Živu, a Karlovčane je zapanjilo i njegovo objašnjenje uvog zločina. Dečak je naime najlonom i pertlama vezao komšiju i ostavio ga vezanog za drvo, zbog čega je nesrećni čovek preminuo u mukama, a Vekoslav je rekao da se sa "čika Živom malo igrao i zezao".

Živoslav Živa MIletić je inače ceo život proveo s roditeljima, a i on i njegova majka su psihički oboleli.

- Leti je išao u čizmama i centrom šetao svinju. On mrava ne bi zgazio. Svima je hteo da pomogne, a nije imao nikoga od bližih, samo majku. Mi komšije smo pokušavali da mu pomognemo da ode u neki dom, ali nismo uspeli na vreme - svedočio je o Živi meštanin Sremskih Karlovaca.

foto: Slađa Stojanović

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih istrazi, protiv maloletnog Vekoslava K. biće podneta krivična prijava i on će u zakonskom roku biti sproveden na saslušanje kod sudije za maloletnike.

- S obzirom na to da je osumnjičeni napunio 14 godina, on podleže krivičnoj odgovornosti i u daljem toku postupka sudiće mu se na osnovu zakona za maloletnike - objasnio je Kurirov izvor.