Foto: Printscreen Instagram, Privatna Arhiva

bruka

KRAJ INCEST SAGE IZ MRČAJEVACA! OTAC PRONAŠAO ĆERKU (19) KOJA JE POBEGLA SA STRICEM (50): Usred policije nokautirao bludnog raspopa! Detalji iz Miroljubovog života će vas ZAPREPASTITI

Ćerku Jasminu, koja je nestala sa stricem, raščinjenim sveštenikom Miroljubom Šćepovićem, otac Perica pronašao je u Crnoj Gori, a potukli se u stanici policije u Podgorici

Društvo
> 08:45h

Mrčajevčanku Jasminu Stefanović (19), za koju njeni roditelji sumnjaju da je pod nerazjašnjenim okolnostima pobegla od kuće sa stricem, raspopom Miroljubom Šćepovićem (50), njen otac Perica (43) u nedelju je pronašao u Podgorici, zajedno sa nekadašnjim sveštenikom.

Međutim, ubrzo pošto se sreo sa ćerkom u Podgorici, on je uhapšen, zajedno sa Miroljubom, jer su se potukli u stanici policije u Podgorici.

foto: Printscreen Instagram

Inače, Jasmina nije došla kući 2. septembra, a njena majka Zorica je iste noći policiji prijavila nestanak ćerke. Roditelji mlade Jasmine su odmah posumnjali da je pobegla sa svojim stricem, koji ima skandaloznu prošlost.

Inače, Perica i Miroljub su braća od tetke, a Jasminin otac je Miroljubu bio dever na njegovom prvom venčanju. Raspop se inače ženio već dva puta i dva puta je raščinjavan u srpskoj crkvi. Prvi put je raščinjen u selu Grivac kod Knića jer je obljubio maloletnicu. Njega su tada pretukli meštani Grivca, pa je intervenisala i policija. Tada su pale i teške reči i pretnje, pa je policija u kući Šćepovića našla, u dečjem krevecu, automatsku pušku, za koju je nemoguće imati dozvolu. Tada je osuđen za nelegalno posedovanje oružja. Drugi put je raščinjen i isteran iz mileševske eparhije, a Mrčajevčani nisu umeli da nam objasne zašto se otuda vratio u svoje rodno selo.

Perica Stefanović, Jasminin otacfoto: Privatna arhiva

Međutim, nije prošlo mnogo i Miroljub je nastavio sa skandalima i bludničenjem, pa je zaveo 31 godinu mlađu bratanicu, s kojom je nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima pobegao u Crnu Goru.

- Perica Stefanović je u nedelju pronašao odbeglu ćerku, ali kada se sreo sa Šćepovićem, njih dvojica su se u podgoričkoj stanici policije potukli, zbog čega su zadržani u pritvoru. Porodicu Stefanović zastupam u Srbiji nezavisno od dešavanja u Podgorici. Siguran sam da će se ova situacija u narednim danima rasvetljavati, budući da roditelji sumnjaju da je devojka porodicu napustila protivno svojoj volji. Sumnju je dodatno izazivala i nagla promena ponašanja devojke, koja je naprasno napustila kuću, okrenula se protiv roditelja i prijatelja, što je navelo na pomisao da bi mogla biti i žrtva manipulacije. Ako se utvrdi da u Šćepovićevom ponašanju ima elemenata krivičnog dela, onda će porodica tražiti krivično gonjenje - izjavio je Dragan Pašić, advokat porodice Stefanović.

Miroljub Šćepovićfoto: Privatna arhiva

Žitelji Mrčajevaca su u šoku zbog nedavne izjave koju je Jasmina dala čačanskoj policiji, a u kojoj je optužila majku za maltretiranje i zlostavljanje.

Meštani kažu da Stefanovići imaju četiri ćerke, koje oduvek žive bezbrižno i lagodno.

- Jasmina je upisala arhitektonski fakultet, zbog čega su joj roditelji nedavno kupili laptop od 150.000 dinara, a za punoletstvo je dobila automobil. Ako je neko odgovoran i požrtvovan roditelji, onda su to Stefanovići, koji znaju samo za rad, kako bi njihova deca imala lepo odrastanje i bezbrižan život. Sve četiri ćerke žive luksuzno, okružene ljubavlju i brigom roditelja, zbog čega u Mrčajevcima niko ne veruje da je majka Zorica mogla da maltretira ćerku - kaže Vladimir S., komšija Stefanovića.

Nekadašnji sveštenik Miroljub Šćepović, zbog svoje skandalozne prošlosti i najnovijeg slučaja u kome je osumnjičen da je zaveo bratanicu, opet je na stubu srama u u ovom mestu.

- Svi znamo za njegove "neobične" sklonosti, ali da bi mogao da zavede bratanicu, niko nije ni pomislio. Svakakvim se glupostima bavio, a nedavno je napisao molitvu za golubove - priča Mrčajevčanin Jovan M., raspopov poznanik.

Kako Kurir saznaje iz istrage, crnogorska policija je u ponedeljak deportovala sve troje državljana Srbije i oni su dovezeni u stanicu policije u Prijepolju, odakle ih je preuzela čačanska policija.

- Saslušani su u prijepoljskoj policiji i nakon toga su dovezeni u Čačak. Očekuje se njihovo saslušanje, nakon kojeg će se znati više detalja o ovom događaju - rekao je naš izvor iz istrage.

Majka Zorica zabrinuta i očajna Pomozite mojoj ćerki

- Perica (otac Jasmine Stefanović) od prijatelja je saznao da se Jasmina i Miroljub kriju u Crnoj Gori. Istog časa je krenuo tamo u Podgoricu da spasava dete. Od trenutka kada je intervenisala policija, mi s njim nemamo kontakt. Ali ja kao majka zahtevam i molim da Jasmini bude pružena adekvatna stručna psihološka i svaka druga pomoć, jer pretpostavljam da je u teškom stanju, dezorijentisana je i emotivno slomljena - rekla je majka Zorica Stefanović.

(Kurir.rs/Vesna Garić/Foto: Privatna arhiva/Instagram)