Foto: Kurir, Foto: Kurir

uzbuna

PANIKA U BEOGRADU! EVAKUISAN ZELENI VENAC: Zbog lažne bombe BLOKIRAN kompletan saobraćaj! Sumnjivi kofer stajao satima na stanici!

Policija je sve vreme upozoravala građane da se zbog bezbednosti udalje sa lica mesta

Beograd
> 22:54h

Policija je oko 22.30 časova blokirala autobusku stanicu Zeleni venac, zbog sumnjivog kofera, koji je, kako saznajemo, na stanici Zeleni venac stajao skoro četiri sata a da ga niko nije uzeo!

Kako Kurir saznaje, policija je blokirala kompletan saobraćaj na okretnici, a građanima nije dozvoljeno da prilaze licu mesta! Vrlo brzo, na lice mesta stigle su specijalne jedinice beogradske policije sa psima, a usledila je detaljna provera sumnjivog kofera!

Žena koja je prijavila slučaj bila je sa ćerkom, koja je prva videla sumnjivi predmet. One su za Kurir navela da su zatim kontaktirale dispečera.

Dispečer je za Kurir naveo da je prijavio slučaj policiji, koja je onda blokirala autobusko stajalište, evakuisala građane i izvršila proveru sumnjivog predmeta.

foto: Kurir

Na sreću, ispostavilo se da nije reč o bombi, kako se u prvi mah pretpostavilo.

foto: Kurir

Saobraćaj je bio usporen na svim prilazima Zelenom vencu, a ljudi su na bezbednoj udaljenosti čekali proveru. Tek pošto je Kondradiverziona jedinica MUP-a utvrdila da je sve bezbedno, pušten je saobraćaj.

foto: Kurir

(Kurir.rs)