Foto: Starsport©

RUMUNI ODNELI BOD

MITROVIĆ TUŽAN UPRKOS SJAJNIM POGOCIMA: Menjao bih oba gola za pobedu! (VIDEO)

Aleksandar Mitrović postigao je dva gola, ali to nije bilo dovoljno da Srbija savlada Rumuniju na stadionu Partizana u meču drugog kola Lige nacija - 2:2.

Fudbal
> 23:14h

Uprkos lepim pogocima, napadač Fulama nije bio zadovoljan.

"Pravili smo glupe greške, glupo smo primali golove, dobijenu utakmicu nismo izgubili, ali kao da jesmo. Šta je tu je, bolje što nam se ovo desilo sada na početku, jer iz ovoga imamo dosta toga da naučimo", rekao je Mitrović posle meča za Sport klub.

Prvi gol je bio čudan, postigao ga je sa zemlje...

"Gol je gol, svaki je lep. Golovi se uvek postižu na različite načine. Ovo mi je drugi u karijeri da dajem sa poda. Menjao bih oba za pobedu", nastavio je Mitrović.

"Orlovi" su priželjkivali šest bodova posle dva gola u Grupi 4 Lige C, a imaju četiri, koliko i Crna Gora.

"Igrali smo sa Litvanijom i Rumunijom i znamo šta nas očekuje u drugim mečevima sa njima, još da vidimo Crnu Goru", nastavio je strelac 19 golova za reprezentaciju.

Ovo je bila prva utakmica "orlova" u Beogradu posle Svetsko prvenstva. Na tribinama je bilo 15.500 gledalaca.

"Godinu dana nismo igrali kod kuće. Uvek je lep osećaj igrati pred svojim navijačima. Žao mi je što nismo osvojili tri boda. Zanimljiva utakmica, igrali smo dobro, ali ne dovoljno za pobedu. Drago mi je što je stadion bio ispunjen, na neki način smo to zaslužili prethodnim dobrim igrama", zaključio je Mitrović.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)