Foto: Instagram screenshot

IMA PAKLENI PLAN

CRNOGORAC JE GLAVNI ZAVODNIK U ZADRUZI 2: Zaveo je Slađu Petrušić, a za seks sa Lunom ili Stanijom OBEĆAN mu je novac koji se ne odbija!

Rijaliti
> 08:46h

Crnogorac Vladimir Tomović, koga publika pamti iz učešća u serijalu "Veliki brat" i "Parovi", dobio je "nepristojnu ponudu" od produkcije rijalitija "Zadruga".

Kako kaže izvora blizak Tomoviću, Vladimiru je namenjena uloga glavnog zavodnika u rijalitiju, a ukoliko bude imao seks sa Lunom Đogani ili Stanijom Dobrojević, Crnogorac dobiće veći honorar.

foto: Printscreen/Youtube

- Vladimira je publika upamtila kada se pojavio u "Velikom bratu", kao učesnika bez dlake na jeziku, koji je uspeo da se posvađa gotovo sa svim cimerima, ali i po tome što je u "Parovima" zaveo Slađu Petrušić. Upravo zbog toga, producenti druge sezone želeli su da učestvuje u "Zadruzi", pa su pregovori sa njim počeli odmah nakon finala - kaže naš izvor i objašnjava da je Vladimir osim uloge glavnog negativca dobio još jednu ulogu.

foto: Printscreen/Youtube

- Osim što lako može da uđe u sukob sa cimerima, Tomović je izuzetno šarmantan i zgodan muškarac, uporan kada mu se dopadne neka devojka, pa je pretpostavka da će biti glavni zavodnik u vili. Od samog starta je krenuo da se udvara Luni Đogani, a to nije nimalo slučajno. Na stranu to što je Luna lepa i zgodna devojka i nije isključeno da bi zaista mogao da se zaljubi u nju, činjenica je da je njegova pažnja ipak izazvana nečim drugim. Osim na Lunu, Vladimir je bacio oko i na Staniju, a ostaje nam da vidimo koja će prva pasti na njegov šarm - kaže izvor i objašnjava da je Tomović dobio "nepristojnu ponudu" od produkcije.

foto: Printscreen TV Pink

Kako saznajemo, ukoliko bude imao seks pred kamerama sa Lunom ili Stanijom, Tomović će dobiti poseban honorar. - Kada je bio na pregovorima, producenti su mu ponudili nedeljni honorar koji nije ni najviši, ali ni onaj koji se daje početnicima. Ali budući da je za Vladimira rijaliti najbrži i najlakši način da zaradi novac, prihvatio je ponudu bez posebnog razmišljanja - kaže naš izvor i dodaje:

- Međutim, diskretno mu je predočeno da bi mogao da dobije 1.000 evra bonusa ako uspe da odvede neku devojku u krevet. Vladimir se samo nasmejao na tu konstataciju i kroz šalu pitao koliko bi dobio novca ukoliko bi zaveo Lunu Đogani ili Staniju Dobrojević - kaže naš izvor i nastavlja:

- Nije očekivao da će ga producenti njegovu šalu uzeti za ozbiljno, ali iznenadio se kada je dobio odgovor. Koliko je hteo da mi kaže, zaključio bih da je romansa sa Lunom mnogo interesantnija publici od romanse sa Stanijom ili, drugim rečima, Vladimir će biti bolje nagrađen ukoliko bude zaveo Đoganijevu. Sada, ostaje nam da vidimo koju će od njih dve prvo zavesti, a nije isključeno da bi mogao da se i zaljubi u jednu od njih. Tek tada bi nastao šou - kaže na kraju izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen/Instagram