Foto: Damir Dervišagić

NOVAC JE PROLAZAN

LUNA BANKROTIRALA PRED ZADRUGU 2: Đoganijeva pukla 20.000 €, a kad je napravila računicu, uhvatila se za glavu!

Rijaliti
> 10:40h

Modnoj blogerki Luni Đogani dobro će doći učešće u „Zadruzi“, budući da je pred sam početak rijalitija bankrotirala. Luna je nedavno boravila u Turskoj, gde je pazarila garderobu, a kada je svela račune, blogerka je shvatila da je potrošila tačno 20.000 evra na krpice.

- Luna je odlučna u nameri da joj posao sa butikom uspe, jer je njen san oduvek bio da ima svoju modnu liniju. Anabela nije žalila novac kada je opremala ćerkin butik, a početno ulaganje joj se brzo vratilo, jer su uspele da dobro prodaju prvu kolekciju. Dogovorile su se da deo honorara koji je Luna zaradila u prvoj sezoni „Zadruge“ potroše na novu kolekciju koju će prodavati u butiku, a odluka je pala da odu u Tursku - kaže izvor i objašnjava:

foto: Printscreen TV Pink

- Turci imaju najbolju tekstilnu industriju i ne postoji stvar koju oni ne umeju da naprave kada je reč o garderobi. Dogovorili su se da otputuju u Istanbul i da u velikim magacinima materijala odaberu ono što im je neophodno. Osim toga, Anabela je želela da nekoliko dana pred „Zadrugu“ provede nasamo sa ćerkom kako bi je što bolje pripremila za drugu rundu rijalitija - kaže naš izvor i objašnjava da su majka i ćerka rezervisale sobu u luksuznom turskom hotelu jer su želele da uživaju.

- Samo su na put i smeštaj potrošile nekoliko hiljada evra, a Luna je Anabeli rekla da novčanik i platne kartice ostavi u Beogradu jer želi da joj priušti najlepše putovanje u životu. Insistirala je da sve plati, jer je želela da se Anabela potpuno opusti na putovanju i prikupi pozitivnu energiju, koja će joj trebati čim počne „Zadruga“. Dok su šopingovale po Istanbulu, Luni je za oko zapala preskupa ogrlica, a čim ju je videla, shvatila je da će njenoj mami odlično stajati. Kratko se dvoumila da li da je kupi ili ne, ali je na kraju ipak shvatila da je novac prolazan i da su lepi gestovi ono što se zauvek pamti. Potrošila je dosta novca na Anabelin poklon, ali kada je videla koliko je njenu mamu ganuo njen gest, shvatila je da ništa nije mnogo kada je reč o porodici - kaže izvor i zaključuje:

foto: Printscreen/TV Pink

- Poslednjeg dana putovanja, Luna je stavila na papir sve troškove kako bi izračunala koliko je potrošila. Kada je sabrala sve rashode, zaprepastila ju je suma od 20.000 evra. Ali srećom ponovo ulazi u „Zadrugu“, pa će zaraditi sve što je potrošila - kaže izvor.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: