Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

bomba

SVI SU SAMO NJU GLEDALI: Dok je Novak osvajao Njujork, oči javnosti su bile uperene samo u NJU! Kada čujete koliko ova manekenka ima godina, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Na finalu US Opena dosta poznatih ličnosti sa tribina pratilo je dešavanja na terenu, ali jedna je posebno zapala za oko široj javnosti.

Tenis

U pitanju je slavna manekenka Kristi Brinkli koja je u finalu US Opena mladolikim izgledom ponovo oduševila sve na stadionu ''Artut Eš'' kada se u društvu sina Džeka Parisa pojavila na meču Novaka Đokovića.

Ne bi ova vest bila ništa specijalno, s obzirom na to da je na stadionu bilo i dosta lepših devojaka, ali kada čujete da ona ima čak 64 godine, više nije ništa isto.

Strani mediji je redovno obasipaju komplimentima, a poglede i danas pleni gde god se pojavi. Iako bi joj malo ko zamerio i da je potražila pomoć estetskih hirurga i na taj način pomogla u očuvanju mladosti, uporno poriče takve tvrdnje.

foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Kristi je ceo život posvetila brizi o svom telu, a nebrojeno je puta ponovila kako svoj mladalački izgled i vitku liniju može zahvaliti ishrani baziranoj na šarolikom voću i povrću kao i svakodnevnim pilinzima koji su neizbežan deo njene jutarnje rutine.

Verujemo da će posle ovih slika veliki broj žena odlučiti da promeni svoj način života i prilagodi ga ovoj poznatoj manekenki.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Kurir sport