Foto: Instagram

OGLASILA SE

PRVE FOTOGRAFIJE MISICE KOJA JE POVREĐENA U EKSPLOZIJI BOMBE U ZEMUNU! Noge u zavojima i potresna poruka: Ponovo sam se rodila, hvala na lekciji!

Crna Hronika

Misica Olac Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u bombaškom napadu pre mesec dana u Zemunu, objavila je prve fotografije iz bolnice, gde se vidi kako su joj noge u zavojima.

foto: Instgaram

"Pre mesec dana sam se ponovo rodila i nikada nisam bila zahvalnija. Želim da se javno zahvalim neverovatnom timu profesionalaca koje su mi sačuvali život i noge. U ovom trenutku ništa mi ne znači više od od porodice, prijatelja i zdravlja. Zahvaljujem se životu na ovoj lekciji, ja sam blagoslovena", napisala je uz jednu od fotografija.

Ona leži u bolničkom krevetu, a noge su joj potpuno u zavojima, dok joj utehu pruža jedna starija žena za koju se pretpostavlja da joj je majka.

foto: Instgaram

Podsetimo, nesrećna devojka povređena je kada je eksplodirala bomba ispod automobila njenog prijatelja Strahinje Stojanovića, koji je u tom trenutku izašao iz automobila jer je zaboravio telefon.

Misica je uspela da izađe iz kola i uz bolne jauke dovuče se do prvog drveta. Kad su videli šta se dogodilo, ljudi su izašli iz zgrade i Olac pomerili u stranu do dolaska Hitne pomoći.

foto: Instgaram

Ona je najpre prebačena u KBC Zemun, a posle nekoliko dana na Vojnomedicinsku akademiju, gde su lekari učinili sve da joj spasu nogu.

(Kurir.rs)