icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: VSS

za malo

SVETSKO PRVENSTVO U PLOVDIVU: Stanojević bez polufinala! Vesić u četvrtfinalu

Srpski reprezentativac Miloš Stanojević nije danas uspeo da se plasira u polufinale skifa za lake veslače na Svetskom prvenstvu u Plovdivu.

Objavljeno: 11.09.2018. 11:15h

 

Stanojević je zauzeo četvrto mesto u prvoj grupi repesaža rezultatom sedam minuta, 12 sekundi. On će u četvrtak veslati u polufinalu C/D za plasman od 13. do 20. mesta, saopštio je Veslački savez.


 

U sredu na stazu u Plovdivu izlaze dva srpska čamca koja će se boriti za plasman u polufinale. Prvo će se takmičiti dvojac Miloš Vasić, Nenad Bedjik, koji će veslati u trećoj grupi četvrtfinala sa posadama Bugarske, Švajcarske, Nemačke, Francuske i Madjarske.

 

U prvoj grupi četvrtfinala su Belorusija, Australija, Rumunija, Velika Britanija, Italija i Brazil, u drugoj Holandija, SAD, Južnoafrička Republika, Hrvatska, Španija i Ukrajina, a u četvrtoj Danska, Novi Zeland, Kanada, Češka, Poljska i Republika Irska.

 

Skifista Marko Marjanović će veslati u drugoj četvrtfinalnoj grupi sa čamcima ;Francuske, Izraela, Norveške, Češke i SAD.

 

U prvoj grupi nastupiće Švedska, Švajcarska, Litvanija, Novi Zeland, Belgija i Australija, u trećoj Turska, Velika Britanija, Monako, Belorusija, Madjarska i Italija, a u četvrtoj Južnoafrička Republika, Finska, Nemačka, Danska, Poljska i Azerbejdžan.

 

 

 

Kurir sport/VSS

Foto: VSS

 

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!