icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

SUNČANI DANI SU I DALJE TU: Belek ili Antalija, odlučite sami, ne možete da pogrešite!

Objavljeno: 11.09.2018. 13:37h

 

Zahvaljujući agenciji „1 A Travel“ vodimo vas u Belek i Antaliju , gradove koji predstavljaju pravi raj za turiste na obali Mediterana. Prirodne lepote Beleka otkrivene su 1984. godine i reon je prozvan „Turistički centar Belek“. U narednim godinama Belek postaje ono što je danas, raj na zemlji, zahvaljujući brojnim investitorima i Ministarstvu turizma. Regija Belek se nalazi 30km istočno od Antalije. Samo naselje Belek se nalazi dublje u kopnu na glavnom putu ka Sideu, a od njega vodi 4km dug put do obale, gde se nalaze hotelski kompleksi i turističko naselje koje je određeno za model izgradnje drugih turističkih naselja u Turskoj u narednih hiljadu godina. Svi hoteli nude pogodnosti teniskih terena, zatvorenih i otvorenih bazena, kompletno su opremljeni zdravstvenim i fitnes centrima, kao i igralištima raznih sportova. Mnogi od ovih hotela dostupni su sada i našem turisti zahvaljujući agenciji „1 A Travel“.


 

foto: Promo

Jedan od svakako najlepših kompleksa u Beleku je hotel „IC Santai Family Resort“ ima ukupno 464 sobe, od standardnih do kraljevskih apartmana, a poslednjim renoviranjem, u ponudi hotela i agencije „1 A Travel“ su i nove swim up sobe, koje predstavljaju nešto posebno. Ove sobe se nalaze na prostoru između glavne zgrade i plaže, imaju direktan ulazak u bazen sa terase soba, što je posebno interesantno gostima hotela. Postoje dva tipa ovih soba, Sun swim up, koje su površine 37m2, imaju jednu veliku sobu sa terasom koja izlazi na bazen, u kojima je moguć boravak dvoje odraslih i dvoje dece, i ogromne Star swim up sobe, površine 71m2, sa dve sobe, dnevnom sobom, dva kupatila i naravno, nezaobilaznom terasom koja izlazi na bazen, a u njima je moguć boravak za četiri odrasle osobe i dvoje dece. Tako da su ove nove sobe idealne za odmor jedne porodice sa većim brojem članova ili više porodica koje putuju zajedno na odmor, što je, po rečima zaposlenih u agenciji „1 A Travel“, veoma čest slučaj među njihovim klijentima.

 

foto: Promo

O dvomilionskom gradu Antaliji ne treba posebno trošiti reči, jer pored brojnih sadržaja urbane sredine, tu je i stari grad koji predstavlja jedinstvenu priliku upoznavanja istorije ovog grada na jednom mestu. I u okolini Antalije postoji dosta zanimljivih lokaliteta koje treba posetiti, a neki od njih su drevna mesta poput Aspendosa, Perge, Phaselisa, Manavgata, Sidea i Termesosa, svi na udaljenosti do 50 km od grada. Na oko 25 km od samog centra grada, nalazi se jedan od hotela koji svakako karakteriše vrhunska usluga i briga o gostima. To je hotel “IC Green Palace” koji je otvoren 2003. godine i sa svojim brojnim sadržajima se prostire na 93.000m2. Ovaj kompleks je biser arhitekture i uređenosti, sa mnogobrojnim bazenima, povezanim drvenim mostovima, zgradama neobičnog izgleda i oblika, tako da predstavlja svakako nešto što bi trebalo videti, a i svoj odmor provesti baš na ovom mestu, jer vam je uživanje zagarantovano. Ono što ovaj hotel dodatno izdvaja je i prelepo zelenilo koje je prisutno i pažljivo gajeno u celom kompleksu, pa tu možete videti prelepe bašte sa tropskim biljkama, mnogobrojna stabla palmi, koje okružene borovom šumom prave prekrasan ambijent za savršen odmor. Na to se nadovezuje i prelepa boja mediteranskog mora u kojoj možete uživati sa privatne peščane plaže hotela. Hotel “IC Green Palace”ima 429 soba, različitih tipova, od standardnih, porodičnih, pa do predsedničkih apartmana, tako da i u tom pogledu može da zadovolji prohteve najrazličitijih gostiju. Po pitanju hrane i pića, gurmani ne treba da brinu, jer mogu da uživaju u all inclusive usluzi, koju hotel pruža, pored glavnog restorana i u šest a la carte restorana sa najrazličitijim kuhinjama, od meksičke, preko tradicionalne turske, pa do restorana sa ribljim specijalitetima i morskim plodovima. Tu su još i pet barova i nekoliko kafea u kojima gosti mogu da potraže osveženje. Rashlađenje od toplih antalijskih dana, pored plaže, može se naći i nekom od šest bazena hotela, sa najrazličitijim sadržajima, poput bazena sa animacijama ili toboganima. Naravno i na najmlađe se posebno mislilo, tako da hotel ima i dečiji bazen i klub za decu sa mnogim animacijama i tematskim dnevnim i večernjim zabavama, pa će i njima boravak u hotelu ostati u prelepom sećanju.

 

foto: Promo

Da bi se boravak gostima učinio još pristupačnijim, ovaj hotel je jedan iz popularne ponude turističke agencije “1 A Travel”, nazvane “dvoje dece gratis , tako da je u njemu omogućen boravak u standardnim sobama za dvoje dece uzrasta do 15 godina, a da se pritom za njih ne plaća smeštaj u hotelu, što će svakako dodatno olakšati vašu odluku da baš u ovom hotelu provedete porodični odmor.

 

foto: Promo

Ako kojim slučajem neki od ova dva hotela ipak ne ispunjava neki od vaših zahteva, što je malo verovatno, posetite www.1atravel.rs i izaberite nešto iz bogate ponude za Kipar , Tursku  , Egipat  ili Maltu  , sigurni smo da ćete naći hotel za vaš savršen odmor.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

 

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!