Foto: Dragana Udovičić

ODUŠEVLJENA

JEDVA ČEKAM DA SE SMUVAJU! KATARINU ŽIVKOVIĆ PROGUTALA ZADRUGA, NE TREPĆE: Oni su mi favoriti i napraviće HAOS!

Stars
> 14:38h

Mnoge poznate ličnosti jedva su dočekale "Zadrugu 2", među njima i pevačica Katarina Živković, koja uspeva i pored brojnih poslovnih obaveza da isprati dešavanja iz Bele kuće.

"Još ih sve učim, ne mogu baš da stignem zbog obaveza sve da ispratim, ali trudim se. Moram odmah da kažem da jedva čekam da se porodica Vasić više aktivira. Mika, Giba, Rade, Rada, oni su meni fantastični i šašavi na pozitivan način i mislim da će napraviti haos. Njih bih volela više da vidim i jedva čekam da naprave šou. Oni su mi već favoriti", kaže ona.

Između pojedinih zadrugara već su se pojavile simpatije. Cela Srbija prati Vladimira Tomovića koji je bacio oko na Lunu Đogani i Staniju Dobrojević, kao i pevačica koja to na ovaj način komentariše:

"Videla sam da se tu nešto dešava, ne znam šta će biti ali svakako ću ispratiti. Ma ja jedva čekam da se neko smuva, da se desi neka ljubav, tad ćemo se obavezno čuti da vam kažem šta imam", zaključila je kroz smeh.

foto: Damir Dervišagić

Katarini se veoma dopada to što je Miljana Kulić u ovu sezonu ušla sa majkom Marijom i sinom Željkom.

"Ja sam još dok je trajala prva 'Zadruga' pričala da bi Marija bila fantastičan rijaliti igrač i baš mi je drago što je ušla. Njih dve su genijalne, pritom smatram da je Miljana veoma inteligentna i da zna šta radi. Napraviće one haos", izjavila je ona.

Sama ceremonija otvaranja "Zadruge 2" ju je oborila sa nogu.

"Ono je bilo fenomenalno! Građevine, jezero, restorani, sve izgleda impresivno i stvarno svaka čast za sve što je Željko Mitrović napravio! Ja sam oduševljena. Mislim da će ova Zadruga zaista oboriti sve rekorde", zaključila je Katarina.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Pink/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: