icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react

Usred srede

ABRONOŠA: Folkerka se drogira pod stare dane

Objavljeno: 12.09.2018. 08:02h

 

Dragi moji, kako sam i obećala, danas vam donosim nove sočne priče sa estrade.


Druga ličnost o kojoj vam pišem ove srede jeste naša folk pevačica, zvaćemo je Mala, koja je već zašla u šestu deceniju. Pošto je u klimaksu, proradili su joj hormoni, pa se ponaša kao klinka. Tako je rešila da proba opijate, ali je malo više preterala. Pevačica je počela sve češće da vuče crte, pa to radi i pred prijateljima. Oni su mislili da je u pitanju samo zezanje i da će prestati, međutim, ona se ozbiljno navukla. Sada redovno nabavlja narkotike, a nedavno se toliko predozirala da je završila u bolnici. Samo hitnom intervencijom lekara uspeli su da je spasu, inače je moglo da bude fatalno.
Jedva je izvukla živu glavu, a ni čitava situacija nije joj pomogla da shvati da postoje greške koje se ne ponavljaju. Mala je nastavila po starom jer ne želi da se odrekne poroka, iako joj je savetovano da poseti neki centar za odvikavanje. Pevačica je nakon izlaska iz bolnice zvala doktore kako bi ih ubedila da se slučaj ne prijavljuje, kao i da informacije ne dođu do medija.
Drugari, ja sada nastavljam potragu za novim pikanterijama iz života naših poznatih ličnosti o kojima se govori samo po ćoškovima, a koje jedva čekam da podelim s vama naredne srede. Ljubim vas!

 


Kurir.rs / Foto: Ilustracija

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!