Velika konferencija Adrija medija grupe

TURIZAM SRBIJE-RAZVOJ I INVESTICIJE U JEDNU OD NAJPROFITABILNIJIH PRIVREDNIH GRANA koja iz godine u godinu beleži sve veći rast je od strateškog značaja za razvoj Srbije!

Vesti
> 17:13h

Popović: U proteklih pet godina imamo za 20 odsto više stranih gostiju, što govori da smo došli do velikih rezultata

Saznaj više: AMG KONFERENCIJE TURIZAM SRBIJE-PARTNERSTVA ZA BUDUĆNOST

Kompanija „Adrija medija grupa" 26. septembra u hotelu "Kraun plaza" organizuje konferenciju pod nazivom "Turizam Srbije - partnerstva za budućnost", koja će okupiti sve ključne faktore i lidere u oblasti turizma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Miodrag Popović, čelnik Turističke organizacije Beograda, ističe da u poslednjih pet godina Beograd beleži veliki rast kada je turizam u pitanju. - Na godišnjem nivou, u proteklih pet godina imamo za 20 odsto više stranih gostiju i ostvarenih noćenja, što govori da smo došli do velikih rezultata. Beograd ima specifičan položaj, ovde se ulazi na Balkan, Srbija i Beograd su postali mesto okupljanja, mesto dijaloga i mesto dobrodošlice svih onih koji ovde dođu - kaže Popović.

Cilj je da se svi učesnici informišu o trendovima i mogućnostima razvoja i investiranja u jednu od najprofitabilnijih privrednih grana koja iz godine u godinu beleži sve veći rast, što je od strateškog značaja za razvoj Srbije.

(Kurir.rs / Promo / Foto:Kurir)

konfernecijaAdria Media GroupTurizamSrbija