Foto: Printscreen/Facebook

NEPRIJATNO

IRAC OTIŠAO NA ODMOR SA DEVOJKOM, A KADA JE OSTAO SAM U SOBI DOŽIVEO JE ŠOK: Posle 20 minuta saznao je jezivu istinu, može se desiti SVIMA! (FOTO)

Zanimljivosti

Mladić iz Irske Dagi Hamilton na svoj Fejsbuk je objavio fotografije zbog kojih su korisnici interneta ostali zapanjeni.

Naime, Dagi je sa svojom devojkom iznajmio sobu u Torontu, gde su otišli na odmor, a kada je ostao sam, jedna ideja mu je "sinula".

Naime, već dugo kruži priča o vlasnicima stanova koji ostavljaju mikrofone i kamere u stanovima koje iznajmljuju. Većina odmahne rukom na te priče i otpiše ih kao mit, ali Dagijev slučaj pokazao je da su mere opreza ipak neophodne.

"Ležao sam na kauču i gledao u digitalni sat. Pogled mi je bio uperen u spavaću sobu (koja nije imala vrata). Setio sam se viralnog snimka o špijuniranjima i kroz glavu mi je prošla misao: "Zamisli da je u ovom satu kamera". Rekao sam sebi "Ne budi glup, da li stvarno hoćeš da budeš taj tip ludaka koji misli da ga špijuniraju?". "Naravno da hoćeš", odgovorio sam sebi.

I, nešto mu nije dalo mira, pa je izvukao punjač telefona i video bateriju od litijuma. Pogledao je prednju stranu sata malo bolje i - zaista našao kameru.

Okačio je i slike uz svoju priču koja je u trenutku postala viralna, a ljudi sada u panici govore da će od sada u svim iznajmljenim stanovima detaljno proveriti svaku sitnicu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook