Foto: Privatna Arhiva

ODREĐENO ZADRŽAVANJE DO 48 SATI

UHAPŠEN TASMANIJSKI ĐAVO: Ultimat fajter sa Mirijeva zakačio pešaka (74) audijem u Deligradskoj, pa ga besan NOKAUTIRAO!

Crna Hronika
> 21:18h

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miljana Đurašinovića, poznatiji po nadimku Tasmanijski Đavo zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, kada je prema saznanjima 5. septembra u Deligradskoj ulici najpre svojim automobilom udario pešaka koji je prelazio ulicu, a zatim ga i više puta udario rukom u glavu.

foto: Instagram

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, rečeno je u saopštenju.

Policija tragala za Miljanom Đurašinovićem, zbog sumnje da je u Deligradskoj ulici u Beogradu udario Nikolu P. (74).

foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, incident se dogodio kada je automobil "audi", kojim je upravljao Đurašinović, zakačio starca van pešačkog prelaza.

- Pešak je tada rukom udario po haubi "audija". Vozač je pobesneo zbog toga i izašao iz kola. Udario je dedu pesnicom u lice, a čovek je od udarca pao - rekao je izvor.

Miljan Đurašinović zvani Tasmanijski Đavo, poznat je od ranije po incidentima. Naime, on je jednoj ženi pretio sekirom, a onda pretukao svedoka usred sudnice.

foto: Printscreen

Naime, Đurašinoviću se sudilo zbog nasilja u porodici, jer je 2016. godine fizički napao suprugu, a potom pretio njoj i deci. A onda je tokom suđenja, u punoj sudnici, nokautirao policajca koji je svedočio protiv njega. Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla i pištolj, koji je prethodno pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište.

foto: Instagram

Policajac je pao na patos na zaprepašćenje sudije i svih ostalih prisutnih u sudnici. Zahvaljujući brzoj intervenciji sudske straže, koja se odmah obrušila na Đurašinovića, izbegnut je veći incident. Suđenje je prekinuto, a policajac je prevezen u Urgentni centar, gde su mu povrede sanirane.

Aleksandar Šćekić, advokat Miljana Đurašinovića, rekao je da njegov branjenik nije uhapšen.

- Miljan Đurašinović nije uhapšen, već se sam javio na poziv inspektora 3. Odeljenja i kod njega smo zajedno otišli. Navode koje policija "gura" kroz medije nisu tačni, osim ranije osuđivanosti Miljan. Verujemo da će sud nakon sprovedenog postupka utvrditi istinu - rekao je Đurašinovićev advokat Aleksandar Šćekić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Privatna arhiva)