Foto: Printscreen

napeto

NAJZANIMLJIVIJI PAROGRAF IKADA, U VILI SVE VRVI OD UZBUĐENJA: Benjamin na vrućoj stolici! NJEGOV odgovor zabezeknuo je takmičare! (FOTO)

Rijaliti
> 23:03h

Do sada neviđena emisija, specijalno izdanje "Parografa" najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima, vila "Parovi".

U večerašnjoj emisiji poligrafu se podvrgnuo Benjamin Spahović, sa idejom da isti prevari.

Prvo pitanje na "Parografu" za Benjamina bilo je - Da li je istna da misliš da poligraf može da se prevari -

foto: Printscreen

Kako je poznato, tokom prošle noći sa svojom izabranicom Izabelom Anderson došao je u sukob, jer ga je okrivila da je od Produkcije tražio lek za smirenje, kako bi prevario poligraf.

Njegov odgovor bio je potvrdan, te je rekao da su mu drugovi pričali razne prečice kojima to može da se desi.

Poligraf je njegov odgovor očitao kao: ISTINA!

Kako je poznato, Benjamin je ostavio svoju ženu i dete kod kuće, te je u rijalitiju uplovio u ljubavnu romansu sa Izabelom Anderson, te je već prve nedelje na njen prst stavio verenički prsten.

Njegov odgovor bio je negativan - Bio sam sa suprugom u istom stanu, ali nismo imali nikakvog fizičkog kontakta nismo imali - rekao je Benja te je ispričao da više nema emocija prema svojoj supruzi i da nije želeo više da muči sebe, te dodaje - Mene Aleksandra više nije mogla da razume, gušila me je - a onda je ispričao o njihovom odnosu:

foto: Printscreen

- Ja sam neko ko pravi novac, ali ona me je svako veče maltretirala da imam drugu, da sam je varao, da sam sa drugim kur*ama, sve je mene to gušilo i davilo, njena ljubomora bila je netrpeljiva -

Nakon što je isrpičao o svom odnosu sa suprugom Aleksandrom, koju je pravio u rijlaitiju, došlo je vreme za otkrivanje.

Poligraf je njegov odgovor očitao kao: ISTINA!

Kurir.rs/ Foto: Printscreen