Foto: KK Partizan NIS

SVI SE UPISALI U STRELCE

TURNEJA PO ŠPANIJI: Partizan pobedio Angolu, na redu je Barselona

Košarkaši Partizana su večeras odigrali test meč zatvorenog tipa protiv nacionalnog tima Angole u kojem su slavili sa 90:75 (30:12, 21:20, 21:20, 18:23).

Košarka
> 23:05h

Crno-beli su večeras u Ljeidi ostvarili pobedu u test utakmici protiv reprezentacije Angole koja se za predstojeći FIBA prozor priprema u Španiji.

U test utakmici zatvorenog tipa koja je odigrana večeras u Ljeidi, košarkaši Partizana NIS su od samog starta imali kontrolu igre i rezultata.

Trener crno-belih, Nenad Čanak, ukazao je šansu svim igračima koje je imao na raspolaganju, a svih 12 momaka koji su se našli na terenu si se upisali u listu strelaca.

Već sutra, košarkaši Partizana igraju poslednji test meč u okviru turneje po Španiji. Od 20 časova i 30 minuta, protivnik crno-belih biće Barselona.

Partizan: Pejdž 4, Trifunović 6, Aranitović 11, Pažin 3, Marinković 8, Pecarski 14, Gavrilović 10, Tanasković D. 4, Zagorac 7, Lendejl 8, Gagić 4, Nikolić 11

Angola: Moreira, Ventura, Moraiš, Pedro, Paulo, Antonio, Fonseka, Mbunga, Malik, Alfonso, Mur, Konseisao, Pastos, Voit, Kosta

(Foto: KK Partizan NIS)