icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen Pink TV

Zatvoren zbog tehničkih problema egipatskog kargo aviona

AERODROM NIKOLA TESLA: Odloženi i preusmereni SVI LETOVI iz Beograda

Putnici informacije o statusu svog leta mogu da potraže putem broja telefona službe informacija 209-4444, na sajtu ili u izabranoj avio-kompaniji

Objavljeno: 12.09.2018. 09:21h

 

BEOGRAD - Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu privremeno je zatvoren jutros, a svi letovi su odloženi, dok su avioni koji bi trebalo da slete preusmereni.


 

Kako je saopštilo to javno preduzeće, aerodrom je privremeno zatvoren jer je avion egipatske kompanije Egypt Air ostao na stazi zbog tehničkih problema.

Avion je sleteo u 4.11 bez putnika, a zbog tehničkih problema blokirao je poletno-sletnu stazu, naveo je beogradski Aerodrom.

"Aerodrom 'Nikola Tesla' Beograd čini maksimalne napore kako bi poletno-sletna staza što pre ponovo bila u punoj funkciji, ali uklanjanje aviona sa poletno-sletne staze zavisi od tehničkih mogućnosti za njegovo bezbedno uklanjanje i stanja u kojem se nalazi avion", objavljeno je u saopštenju.

 

Putnici su pozvani da informacije o statusu svog leta potraže putem internet prezentacije www.beg.aero, broja telefona službe informacija 209-4444 ili u izabranoj avio-kompaniji.

 

Aerodrom je najpre jutros u 5.50 objavio da je zatvoren na dva sata, ali je taj status u medjuvremenu produžen.

 

Na sajtu aerodroma objavljeno je da su avioni koji bi trebalo da slete u

Beograd preusmereni, počev od 5.25. Putnici javljaju da je na aerodromskoj pisti postavljen avion, okružen vatrogasnim vozilima i policijom.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: TV Prva Printscreen)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!