Foto: Printscreen

egipatski avion uklonjen s piste

VAŽNO ZA PUTNIKE, POČELO UKRCAVANJE: Beogradski aerodrom otvara se u 11.30!

Beograd
> 12:28h
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović
FOTO: Tanjug/Dejan Petrović

BEOGRAD - Beogradski aerodrom otvara se u 11.30 časova, saznaje Kurir na beogradskom aerodromu pošto je prethodno egipatski avion, koji je rano jutros sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", izguran sa piste.

Kako Kurir saznaje, ukrcavanje putnika na "Nikoli Tesli" već je počelo.

foto: Tanjug/Dejan Petrović

Generalni direktor aerodroma Saša Vlaisavljević najavio je nešto pre 11 časova da će aerodrom "Nikola Tesla" biti uskoro otvoren.

On je na konferenciji za štampu rekao da je avion koji je blokirao pistu uklonjen, i da će aerodrom za saobraćaj biti otvoren za pet do deset minuta. Očekuje se da će saobraćaj krenuti normalno.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla"zatvoren je jutros nakon što je avion egipatske kompanije, koji je bez putnika rano jutros sleteo na aerodrom, ostao na pisti usled tehničkih problema. Aerodrom od sada pa nadalje bezbedno poleću i sleću avioni, rekao je on.

foto: Tanjug/Dejan Petrović

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je jutros, nešto posle 9 časova, da je na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" sve bezbedno i da se očekuje da će on za tri sata početi redovno da radi.

foto: Printscreen Pink TV

"Nije ovo prvi put, Aerodrom 'Nikola Tesla' imao je slične situacije. Za tri sata se očekuje da će aerodrom redovno da radi", rekla je Mihajlovićeva za TV Prva.

Ona je pojasnila da su se zapalile gume na avionu egipatskog aviona i da je pitanje za kompaniju da vidi šta se desilo.

"Za sve nas je važno da je sve u redu. Sada se očekuje tehnička služba, ozbiljne analize, istražne radnje, da bi kompanija znala šta se desilo", zaključila je ministarka.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Prva/Foto: Dragana Udovičić/Beta/Miloš Miškov)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: