Foto: Promo

100 % SIGURAN NAČIN KUPOVINE PREKO INTERNETA: Ovako ćete zaštiti svoje interese i novac!

Zabava

Iako u svetu već polako preuzima primat, kupovina preko interneta u našoj zemlji jedna je od najčešćih tema za raspravu. Da ili ne? Šta ako me prevare? Šta ako mi se proizvod ne sviđa? Treba da vadim i dodatnu karticu za plaćanje? Nekim ljudima ovo je jednostavno previše.

foto: Promo

Ali, pre nego što poverujete predrasudama i lošim iskustvima, i tako se odreknete svih prednosti onlajn kupovine, dobro se informišite - 100 % siguran način za šoping preko interneta bez muke ipak postoji!

Tačno je da svi portali za onlajn kupovinu ne prihvataju sve platne kartice, ali je tačno i da svi prihvataju jednu - Mastercard. Dakle, to je prvi korak koji će vam osigurati laku i sigurnu kupovinu iz fotelje. Drugo i veoma važno - roba koju naručite preko interneta najčešće je i do nekoliko puta jeftinija u odnosu na robu iz prodavnice, a pritom je istog kvaliteta.

Prilikom onlajn kupovine, imate mnogo veći izbor - na klik vam je roba iz celog sveta. Štedite i vreme - možete da kupujete i usred noći kada prodavnice ne rade. Više nema ni dileme da li ste podigli novac, da li ćete stići po paket dok se pošta ne zatvori, sve vam stiže na kućnu adresu, spakovano i već plaćeno.

foto: Promo

I najvažnija prednost - veoma je lako pratiti plaćanje i putovanje pošiljke, pa veoma lako možete da dokažete da ste to zaista i kupili ukoliko vam se ne sviđa i želite da vratite! Ako trgovac ne uvaži vašu žalbu na naručeni proizvod, opet ste zaštićeni - ako ste platili Mastercard karticom, možete da pokrenete "chargeback" (reklamacioni) postupak za refundiranje novca kod svoje banke!

Da li već korak bliže onlajn kupovini? Za svaki slučaj se osigurajte da ne pogrešite i pogledajte u videu primer procesa onlajn kupovine!

(Promo - tekst / Foto:Promo)