icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Shutterstock/Ilustracija

PROHODNO PREKO LEDINA

RAŠČIŠĆEN KRKLJANAC KOD ZMAJA! POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA KOLONA DUGA 7 KM NA PUTU ZA AERODROM: Putnici išli peške i vukli kofere da stignu na let! Vozači silazili u njive pored puta (KURIR TV)

Objavljeno: 12.09.2018. 12:31h

 

BEOGRAD - Na auto-putu ka Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas oko podneva stvorila se kilometarska kolona vozila, ali sat vremena kasnije saobraćaj je normalizovan i nema više gužve. 


Gužve su nastale zbog radova na petlji "Aeorodrom", tokom kojih su bile zatvorene zaustavna i srednja traka. Pošto su radovi završeni, gužve više nema. 

Na auto-putu ka aerodromu kolona vozila protezala se od pumpe Zmaj u dužini od šest do sedam kilometara. Jedan deo putnika, koji je krenuo na ka beogradskom aerodromu, vadio je kofere iz automobila i peške išao ka "Tesli".

Neki od njih zvali su i taksije pa išli u suprotnom smeru ka gradu i pretrčavali auto-put.

Na teren su izašle patrole saobraćajne policije, a u jednom taksi udruženju rečeno da je jedini prohodan put ka Aerodromu preko naselja Ledine.

Obustavljen saobraćaj za teretna vozila na delu auto-puta za Zagreb

 

Saobraćaj za teretna vozila obustavljen je na deonici autoputa za Zagreb u smeru ka graničnom prelazu Batrovci, izmedju petlji Kuzmin i Adaševci, zbog toga što se preprečilo teretno vozilo na kolovozu, saopštili su "Putevi Srbije".

 

Putnički saobraćaj se odvija otežano zaustavnom trakom, dok se teretni preusmerava preko petlje Kuzmin i petlje Adaševci. Vozačima se savetuje da voze oprezno, poštuju propise i imaju strpljenja na deonicama na kojima se saobraćaj odvija otežano.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Beta/Foto: Shutterstock/Ilustracija)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!