Foto: Printscreen/ Youtube

PRVI PUT POSLE 2.000 GODINA

BIBLIJSKO PROROČANSTVO SE OSTVARUJE, STIŽE SUDNJI DAN: Rodilo se crveno tele u Izraelu! Sledećih 7 godina kobne za čovečanstvo! (VIDEO)

Institut u Jerusalimu koji je posvećen Svetom hramu je objavio da je na svet došla savršena crvena junica. To je prva takva u Svetoj Zemlji u poslednjih 2.000 godina.

Planeta
> 18:08h

Rođenje crvenog teleta je vrlo važan element biblijskog proročanstva i u tom institutu veruju da je to znak drugog dolaska Isusa Hrista i Sudnjeg dana.

Prema Bibliji to znači da će se Jevreji posle 2.000 godina vratiti u Izrael, Sveti hram će biti ponovo izgrađen, milijarde ljudi će nestati sa zemlje tokom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa. Antihrist će ustati i vladati svetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela. Isus će se vratiti kako bi uništio sotonu i onda će predsedati sudnjim danom.

Iako se 'savršeno' crvena junica smatra anomalijom mnogi u Izraelu su bezuspešno pokušali da je uzgoje.

Savršena junica mora biti crvene boje, dlaka joj mora biti potpuno ravna i ne sme imati više od tri bele ili crne dlake na telu. Institut je 28. avgusta na Jutjubu objavio video i objavio da je "savršena crvena junica rođena u Izraelu".

Ona je prošla stroge testove kako bi se potvrdilo da zadovoljava sve kriterijume iz Biblije. Ona će biti pod budnim okom stručnjaka koji će pratiti njen rast i eventualne promene koje bi mogle da se dogode.

Kurir.rs/ Odditycentral.com

Foto: Printscreen/ Youtube