Foto: Profimedia

krije privatnost

OGLASILA SE BIVŠA ŽENA ROMANA ABRAMOVIČA 11 GODINA POSLE RAZVODA: Naš brak je bio ZLATNI KAVEZ, a sada sam pronašla mir u PRAVOSLAVLJU (FOTO)

Bivša žena Romana Abramoviča je dala svoj prvi intervju posle 11 godina od njihovog razvoda, gde je istakla kako se ponosi sa svoje petoro dece.

Planeta
> 14:50h

Irina Abramovič, bivša stjuardesa koja trenutno živi u Londonu i koja se udala za ruskog milijardera 1991. godine, takođe je otkrila da je sada duboko religiozna.

Bogata raspuštenica kaže da i dalje vodi život na visokoj nozi, putuje širom sveta, ali i krije svoju privatnost.

Ona i Roman su se razveli 2007. godine, pri čemu je njihov dogovor koji su tom prilikom postigli strogo čuvana tajna. Oni nisu rekli nijednu ružnu reč jedno o drugom u javnosti od razvoda.

Njihovo petoro dece iz braka sa Irinom su u odličnim odnosima sa Romanovim sinom i ćerkom koje je dobio sa svojom trećom ženom, Dašom Žukovom, od koje je takođe sada razveden.

Irina je neprestano na meti novinara, ističe se u intervjuu, ali ona je do sada uspevala da izbegne bilo kakve izjave za medije, ističući da nije zainteresovana da bude bivša žena vlasnika Čelsija, budući da ima novi i ne manje uzbudljiv život.

Sada je pak navela da joj je bilo zadovoljstvo da priča o svojoj deci i otkrila je čime se oni bave.

foto: Profimedia

"Arkadij (25) vodi uspešan biznis. Ana (26) treba da diplomira filozofiju na univerzitetu Kolumbija, Sofija (21) je diplomirala konjarstvo u Londonu, Irina (17) završava koledž i planira da upiše zoologiju, dok Ilja (16) ide u srednju školu u Londonu", navela je Irina.

Svoj zajednički život sa Romanom, Irina Abramovič je uporedila sa "zlatnim kavezom", budući da su stalno bili u pratnji telohranitelja koji su ranije radili u ruskoj i britanskoj tajnoj službi.

Dodala je da, iako se možda sada manje pojavljuje na javnim događajima, često se može videti u crkvi, na izložbi, u muzeju ili u pozorištu.

foto: Profimedia

Dok njen bivši muž sada ima izraelski pasoš i interesuje ga potraga za svojim jevrejskim korenina, Irina je našla svoj mir u pravoslavlju.

"Sakupljam vizantijske i ruske ikone", kaže ona.

Takođe je istakla da joj je nedavno putovanje u Peru bilo jedno od najdražih u životu, budući da se tamo susrela sa neverovatnim miksom civilizacija, iza kojih su većinom ostali samo nemi spomenici.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Profimedia