Foto: Printscreen/Youtube

NISU VIŠE DOBRI

DINA GALORINI PODELILA POTRESNE DETALJE ŽIVOTA, A MARINKOVIĆ EKSPLODIRAO: Ne mogu više da slušam ovu patetiku, ona nešto KRIJE! (VIDEO)

Rijaliti

Dina Galorini je jedna od retkih učesnica koja je svoju tešku životnu priču podelila sa gledaocima i takmičarima, odmah na početku rijalitija.

Podsećamo da Dina ima sedmogodišnjeg sina sa bivšim suprugom, sa kojim se i posle razvoda tajno viđala. Međutim, takmičarkin bivši muž, kao i njegova porodica, brane Galorinijevoj da viđa sina, ali uredno zahtevaju od nje da mesečno isplaćuje alimentaciju.

foto: Printscreen/Youtube

"Bivši suprug mi je zabranio da viđam sina, on živi sa njim.Porodica mog bivšeg supruga je situirana, ali i pored toga oni su na sudu tražili da se poveća alimentacija koju moram svakog meseca da isplaćujem", rekla je Dina.

Međutim, iako su na samom početku bili u ljubavi, Ivan i Dina poslednjih dana imaju veoma loš odnos.

"Ja ne mogu više da slušam ovu patetiku, ja unapred znam šta će ova žena da izgovori. Ubeđen sam da krije nešto, ne ispriča nijednu priču do detalja, već priča samo ono što njoj odgovara. Ljut sam jer je folirant i zato moju podršku nema", bio je izričit Ivan.

Podsetimo, Ivan Marinković i Dina Galorini su u veoma čudnom odnosu, pa se povremeno ljube, a onda svađaju:

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube