icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Tv Prva Printscreen

Putovanje iz pakla

SRPSKI TURISTI ZAROBLJENI U BUDIMPEŠTI KREĆU ZA BEOGRAD U 18 SATI: Sinoć pošli, kući još nisu došli! Deca nervozna, stari bez lekova, prtljag ostao u avionu!

Objavljeno: 12.09.2018. 15:25h

 

BUDIMPEŠTA - Avion "Er Kaira", sa oko 150 turista iz Beograda, preusmeren je na aerodrom u Budimpešti, gde se putnici i dalje nalaze bez ikakvih informacija o tome šta se događa.


 

Oni su preusmereni zbog jutrošnjeg zatvaranja beogradskog aerodroma, a jedina informacija koju su dobili na aerodromu u Budimpešti jeste da čekaju kod izlaza B15.

Njihovo putovanje započelo je sinoć oko ponoći kada su se ukrcali u avion u Egiptu, a u Beograd je trebalo da slete rano jutros.

 

Međutim, zbog aviona egipatske kompanije "Idžipter", koji se preprečio na pisti beogradskog aerodroma i time blokirao ceo aerodrom izvesno vreme, njihov let je preusmeren za Budimpeštu.

 

Kako prenosi ekipa Prve TV, koja se zatekla na tom letu, među putnicima ima roditelja s decom, koji su se vraćali sa letovanja, te starih osoba koje sa sobom nemaju lekove, s obzirom da je ceo prtljag ostao "zarobljen" u avionu.

 

Jedna od putnica rekla je da su dobili vaučere za hranu, a roditelji mogućnost da na neko vreme napuste prostor u kom su bili isključivo zahvaljujući zalaganju ljudi sa aerodroma u Budimpešti.

 

Oko 150 putnika koji su "zaglavljeni" na aerodromu u Budimpešti, trebalo bi, prema poslednjim informacijama, da polete za Beograd oko 18 časova.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tv Prva printscreen)

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!