icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen Pink

samo drugari?

JEDVA DOČEKALI ZADATAK: Kršni Crnogorac koristi OPASNE taktike da zavede starletu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.2018. 17:23h

 

Zadatak Drveta mudrosti zbližio je starletu i Crnogorca do te mere da još samo poljubac nije pao. Zadatak je bio da se Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović bolje upoznaju, te su morali i da pokažu šta su naučili jedno o drugom.


foto: Printscreen Pink

Rajsko drvo pozvalo ih je da konstatuje da je ipak Stanija odnela pobedu, a Vladimiru poručilo: "Pamet u glavu". Starleta se borila i kao nagradu dobila proteisnku ishranu, koju planira da podeli sa Tomovićem.

 

foto: Printscreen Pink

"Jel ti misliš da ja ne bih bio ovde, da nisam imao zadatak sa tobom?", pitao je Vladimir Staniju, ne bi li joj se približio još malo. 

foto: Printscreen Pink

"Ja imam simpatije prema tebi, i ne mogu da lažem ljude, nisu oni budale", Crnogorac objašnjava starleti zašto je izbegavao pola dana. Ona za njega kaže da je inteligentan i pametan i da je našao način da joj se približi.

foto: Printscreen Pink

"Da bi mi bio dečko, moraš da imaš i mu*a i karakrter", odlučna je Dobrojevićeva i za sada se uspešno bori sa šarmom kršnog Crnogorca.

foto: Printscreen Pink

Vladimir i Stanija puno vremena provode zajedno i koliko god pričali da je sve na drugarskoj bazi, on svaki trenutak koristi da je dotakne, zagrli, ne bi li mu na bilo koji način bila u zagrljaju.

foto: Printscreen Pink

Ranije se povela priča o tome da će Vladimir dobiti dodatni honorar odvede li neku od zadrugarki u krevet, pa ostaje da vidimo da li su emocije koje pokazuju, zaista prave ili samo dobra gluma.

 

A na koji način ovo dvoje zadrugara komuniciraju pogledajte u video snimku.

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!