Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

Horor

UBILA SAM MOG SLOBU, SMRSKALA SAM MU GLAVU SEKIROM! Jezivi detalji drame kod Šapca! Nesrećni čovek godinama spavao sa nožem pod jastukom! (KURIR TV)

Slavica Milivojević (55) iz Majura kod Šapca uhapšena je zbog sumnje da je posle svađe usmrtila nevenčanog supruga Slobodana Jovanovića (63).

Crna Hronika

Jovanović je sa teškim povredama prevezen u bolnicu, ali je preminuo nakon nekoliko sati, dok je Slavica uhapšena posle zločina.

Žrtva... Slobodan Jovanovićfoto: Printscreen

Porodična tragedija dogodila se u utorak oko 23 sata u njihovoj kući u Majuru. Sagovornik Kurira blizak istrazi kaže da je Jovanović izmasakriran sekirom.

- Imao je nekoliko teških povreda, od toga neke su bile na leđima, vratu i po glavi - rekao je naš izvor.

Potezala i flašu

Boban Nikolić (22), koga su Jovanović i njegova žena odgajili i koji sa njima i svojom porodicom živi u istoj kući, kaže za Kurir da su se Slobodan i Slavica često svađali.

- Bilo je pitanje vremena kada će se ovako nešto desiti. Oni 12 godina žive zajedno, svađaju se i mire, a ni sam ne znam koliko puta sam ih razdvajao. Jednom je Slavica čak potegla flašu na njega, pa je umalo i mene zaklala. Slobodan je, dok je spavao, ispod jastuka držao nož - priča Nikolić.

Mesto zločina... Boban Nikolić pokazuje krevet na kojem je ubijen Slobodan Jovanovićfoto: Ana Paunković

On dodaje da su Slavica i Slobodan često bili pijani.

- I u utorak su pili pivo i u jednom trenutku su se posvađali. Slobodan je tukao Slavicu, čupao ju je za kosu. Nazivao je pogrdnim imenima. Razdvojio sam ih i otišao da spavam u drugom delu kuće sa ženom i našom bebom od devet meseci. Oko 23 sata čuo sam vrisak, a kada sam ušao u njihovu sobu, ona mi je rekla: "Ubila sam mog Slobu!" Držala je sekiru u rukama, a na njoj je bilo krvi. Sloba je ležao na krevetu. Disao je dok mu je krv šikljala iz glave. Ništa nije mogao da kaže - priča potreseni mladić i dodaje da je odmah zvao Hitnu pomoć.

Plakala i vrištala

Prema njegovim rečima, Slavica je bila u šoku.

- Delovala je izbezumljeno. Plakala je i vrištala. Stalno je ponavljala da ga je ubila. Udarila ga je sekirom u glavu i zadnjim delom iznad levog uveta. Mislim da mu je smrskala glavu tim udarcem. Lekari su mi rekli da su otkrili da je Slobodan te večeri pio "bromazepam" i alkohol. To me nije začudilo jer to je inače radio - kaže naš sagovornik.

On objašnjava da su lekari iz bolnice obavestili policiju i da su oni odneli sekiru i uhapsili Slavicu, kojoj je određen pritvor od mesec dana.

foto: Ana Paunković

Slavica pretila žrtvinom bratu

Ubila sam ti brata, i tebe ću!

U dvorištu kuće u kojoj se desilo ubistvo živi i Slobodanov brat Mija. On nam objašnjava da je sa bratom sedeo i pio i da im je kum bio tu. - Pre 23 sata Sloba mi je rekao da idem kući da spavam i da se odmorim. Čuo sam ciku i vrisku i došao da vidim šta se desilo. Slavica mi je rekla: "Ubila sam ti brata, i tebe ću!" I oterala me napolje. Nije mi dala ni da ga vidim - priča plačnim glasom brat ubijenog Slobodana.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto: Ana Paunković/Printscreen/Privatna arhiva)