Foto: Printscreen/ Facebook

POZNATI POLICIJI

KALAŠNJIKOVIM REŠETALI PO ŠKOLI U ZAGREBU: 7 uhapšeno, obračun 2 porodice umalo završen KRVAVO! (VIDEO)

U masovnoj pucnjavi do koje je došlo u sredu uveče u zagrebačkom naselju Vukomerec nije povređena nijedna osoba, 7 ih je uhapšeno, a 10 je pod policijskim nadzorom, potvrdio je načelnik zagrebačke Policijske uprave Marko Rašić.

Hrvatska
> 08:37h

Zagrebačka policija dobila je oko 19 sati dojavu da se u Porečkoj ulici dogodio sukob dve porodice i da se puca iz vatrenog oružja, rekao je Rašić.

Iz jedne kuće se zapucalo iz kalašnjikova. Jedna osoba je iz automobila zapucala pištoljem po balkonu, a onda je druga strana uzvratila pucnjavom kalašnjikovima po naselju, automobilima, školi.

"Videla sam hitnu i čula rafale, kola su kao švajcarski sir, a deca su bila zabarikadirana u školi", kaže jedna žena svedok.

Do pucnjave je došlo u i oko kuće koja se nalazi direktno preko puta osnovne škole u Porečkoj ulici, što je izazvalo zabrinutost građana koji su se u velikom broju okupili oko ograđenog područja, tvrdeći kako su sukobljene strane dan ranije međusobno pretile pištoljima, zbog čega je celog dana naseljem patrolirala policija, a fizičkih sukoba i pretnji bilo je, tvrde, i ranije.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Facebook