Foto: AP

RECEPT ZA USPEH

NOVAK KONAČNO REKAO SVE ŠTO MU LEŽI NA DUŠI: Emotivno pismo srpskog asa nateraće vam suze na oči! OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO POSLEDNJIH MESECI

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obratio se navijačima na izuzetno emotivan način.

Tenis
> 12:28h

Novak je na svom Instagram profilu objavio neverovatno emotivno pismo, u kom je do detalja opisao kroz šta je sve prolazio u proteklom periodu...

Novakovo obraćanje prenosimo u celosti:

"Pre nego što podelim sa vama moja razmišljanja na temu proteklih par uspešnih meseci, želeo bih se da vam se zahvalim na svoj podršci i bodrenju u trenutcima kada su dobri rezultati izostajali.

Puno ste mi značili i hvala vam!

Često koristimo reč neVEROvantno da opišemo velike uspehe. Meni ta reč nekako skroz poništava baš ono što taj uspeh i čini toliko velikim. VERA u sebe, u svoje sposobnosti, snagu i istrajnost. Mene je VERA da mogu i da je to moj put nosila korak dalje i u trenucima kada sam najviše sumnjao, posrtao i patio. Taj put svako mora da prodje pre ili kasnije, a opiranje samo odlaže napredak. Mnogi su dali svoje mišljenje i savet, ne mogu da kažem da ih nisam čuo, da me to nije zbunilo... jeste. Ali VERA me je držala na pravom putu.

Postoji nekoliko lekcija koje mogu da podelim sa vama, a koje sam naučio u proteklih par meseci. NeVEROvatno ne postoji. Ne postoje granice. Ono što vidiš i zamisliš u glavi, to stvaraš u životu. Kada na sve izazove odgovoriš hrabro, snažnim karakterom i samopouzdanjem - već si pobednik, bez obzira na rezultat. Ti gradiš svoje navike, a one te korak po korak vode do tvog cilja.

Dakle: VIZUALIZACIJA, VERA, RAD Idemooo!"

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: