Foto: Privatna Arhiva

STRAŠNO

UŽAS U ALEKSINCU: Trener rukometnog kluba izboden pred decom na treningu! Devojčice su vrištale, krv lila na sve strane! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Četvorica momaka, starih oko 20 godina, upali su danas na trening Ženskog rukometnog kluba "Alekisnac" i pred devojčicama napali palicama Nenada Đurića, predsednika ovog tima, a kako nezvanično saznajemo, on je uboden i nožem u stomak tako da je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu.

Ostali sportovi
> 09:21h

Incident se dogodio u aleksinačkoj hali sportova oko 20 sati.

U Klinički centar u Nišu je primljen sa ozbiljnim povredama trbuha i grudnog koša, nije operisan, a njegovo stanje trenutno je stabilno i nalazi sa van životne opasnosti.

Đurić je, inače, radnik Parking servisa u Nišu i poznati sportista u Aleksincu, a kako nam je nezvanično rečeno u policiji napali su ga mladići koji su već od ranije poznati policiji.

- To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku saleteli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a devojčice su vrištale - rekao nam je izvor.

foto: I.K./Kurir

Nenad je rekao policiji da poznaje napadače, da poznaje i mladića koji ga je izbo nožem. Policija intenzivno traga za njima. Podignuta je "borbena gotovost" jer se ovako nešto nikad nije dogodilo u Aleksincu.

Nenad se nedavno oglasio na jednom aleksinačkom portalu. Obratio se javnosti i rekao da postoje siledžije koje maltretiraju decu po Aleksincu. Da li je to povod napada na njega utvrdiće istraga.

Kurir sport

Foto: Kurir