Foto: Printscreen

POHVALILA SE RASKOŠOM

ONA JE TAJKUNOVA ĆERKA I ŽIVI U NAJVEĆOJ KUĆI U HRVATSKOJ: Lucija (24) je imala 135 KG, ali se lako izborila s kilogramima u VILI sa 9 spavaćih soba, 13 KUPATILA, bazenom, a ima i LIFT! (VIDEO)

Pop kultura
> 17:01h

Hrvatica Lucija Šarić odrasla je u jednoj od najvećih porodičnih kuća u Hrvatskoj.

Ona živi u Sesvetama u kući sa devet spavaćih soba, 13 kupatila, liftom, bazenom i kućnom kuglanom.

"Pola kvarta tu je mislilo da se škola gradi, to je bilo jako smešno. Ljudi ostanu u šoku jer nije to kuća koji možeš da vidiš svaki dan. Puno truda i novaca je uloženo u nju da zablista", pohvalila se Lucija Šarić (24).

foto: Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Života na vagi" otkrila je kako je u godinu dana skinula 30 kilograma od svojih početnih 135, a cilj joj je da dođe do 68 ili 70 kilograma.

"Izgubila sam puno, smatram da je za period u kojem sam izgubila-dovoljno. 'Život na vagi' mi je pomogao radi motivacije, to je za mene bila prva stranica nove knjige", rekla je Lucija.

foto: Printscreen

Rekla je da njenom dečku konobaru Adamu Brnadiću ne smeta njena težina i da joj je rekao da bi mnoge devojke bile srećne kada bi izgledale poput nje. Ponekad joj kaže i da preteruje sa svojim mršavljenjem.

Lucija je ćerka tajkuna Marijana Šarića iz Sesveta, a tvrdi da se naučila nositi s nadimkom 'tajkunova kći'.

foto: Printscreen

"Svašta su pisali prvo sam bila sponzoruša, pa sam postala razmaženo derište, pa principessa, sve sam moguće bila", ispričala je Lucija.

foto: Printscreen

Uverena je da bi se odlično snašla i da nema sve pogodnosti u životu, a kada 'sredi' svoju kilažu, planira da se posveti muzičkoj karijeri i napiše knjigu.

Kurir.rs/RTL.hr/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: