Foto: Printscreen Youtube

ČUVA ĆERKI LEĐA

MINA PRETILA DOROTEI DA ĆE DA IZNESE SAV NJEN PRLJAV VEŠ, MAJKA JE PODRŽALA: Zadrugarke u klinču zbog oženjenog muškarca, evo šta je rekla Ivana Vrbaški!

Rijaliti
> 19:59h

Mina Vrbaški jednom prilikom urlala je na Doroteu Jovanović, ističući da "sve zna", a u pitanju su bile informacije iz zadrugarkine veze sa oženjenim muškarcem. Mini je zasmetalo što je Dorotea osudila Lunu, koja je u prethodnoj sezoni rijalitija naočigled svih stupila u vezu sa Slobodanom Radanovićem, koji je tada još uvek bio oženjen.

Dorotea je tvrdila da nije oženjen već razveden, ali Mina nije popuštala. Njena majka Ivana Vrbaški, iako uzdržana, očito je hrabro stala je uz nju.

"Da, gledala sam tu svađu. Mina tvrdi, ali ja nisam tamo, pa ne mogu da komentarišem ko je taj čovek. To su opet neke stvari koje nisu u vezi sa 'Zadrugom', ti ljudi nisu unutra, tako da nije moje da komentarišem", rekla je ona pa dodala: "Ne želim da komentarišem te njihove rasprave, niti da uvlačim bilo koga. Da sam ja tamo, bila bi druga priča, a sad nisam neko ko bi mogao da vodi polemiku o tome", izjavila je ona.

foto: Printscreen Youtube

(Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: