Foto: Instagram/Printscreen

nasilje u kolumbiji

POZNATU GLUMICU DEČKO BRUTALNO PRETUKAO: Sva krvava opisala kroz kakav pakao je prošla! Sve je počelo kad je zatražila pasoš (FOTO, VIDEO)

Kolumbijska glumica Ajlin Moreno pokazala je svima dokaze da je dečko Alehandro Garsija krvnički pretukao.

Planeta

Ona je progovorila o košmaru koju proživljava s Garsijom i tvrdi da je izložena brutalnom nasilju, pa je odlučila da objavi fotografije i snimke svog okrvavljenog lica.

Par živi u Meksiku, gde je glumica zatražila pomoć policije. Sada želi da pomogne i drugim ženama, žrtvama nasilja u porodici, pa je pokrenula kampanju. Mnoge poznate ličnosti, ali i obožavateljke, podržale su je u iznele vlastita iskustva.

13. septembra Morena je gostovala na radiju gde je opisala detalje zlostavljanja. Ona je ispričala da su se posvađala sa Garsijom zbog njenih postova na Instagramu, nakon čega mu je zapretila da će se vratiti u Kolumbiju.

Prema njenim rečima, Garsija ju je udario kada je od njega zatražila pasoš kako bi se vratila kući. Posle toga se sakrila kod svog menadžera Gabrijela Blanka, a potom otišla u policiju, koja ju je ispratila do taksija kako bi zatražila lekarsku pomoć.

Alehandro Garsija je na Instagramu podelio audio-snimak iz jula 2018, koji ilustruje njihov odnos. Glumica ga psuje i kao da ga udara. Garsija je najavio da će objaviti još sadržaja kako bi javnost videla ko je "prava Ajlin".

Kurir.rs/El tiempo Foto: Instagram/Printscreen