Foto: Promo

ŠOU POČINJE 22. SEPTEMBRA U 21 SAT NA PRVOJ! Stroga pravila i opasna borba za mentorstvo u novoj sezoni“Zvezda Granda”

Zabava

Za novu 13. sezonu "Zvezda Granda" direktor "Grand produkcije" Saša Popović sa svojim timom spremio je brojna iznenađenja, a jedno od njih je potpuno nova i impozantna scenografija. Za razliku od prošle sezone kad su članovi žirija sedeli za svojim stolovima, ove su svi na jednom mestu ali smešteni u kapsuli. Tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori.

foto: Promo

Pored drugačijeg vizuelnog identiteta, ove godine su promenjena i pravila takmičenja. Po rečima direktora "Grand produkcije" ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet.

"Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli "da" ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom", objasnio je Saša Popović.

Umesto Ace Lukasa u ulozi žirija u “Zvezdama Granda” biće po prvi put i predstavnik rok muzike Đorđe David koji je rekao kako i narodnjaci mogu da računaju na njegov glas u takmičenju.

foto: Promo

Borba za mentorstvo počinje već u prvoj emisiji i članovi žirija će se “otimati” oko najboljih pevača. Da se ove sezone greške takmičara neće praštati govori u prilog to što pored tastera za glasanje postoji i takozvano “dugme za paniku”. Kad se svih šest članova žirija slože da izvođenje nije dobro, kandidata mogu prekinuti usred nastupa pritiskom “panic” tastera. I to nije kraj svim iznenađenjima!

Kako će izgledati jedna od najuzbudljivijih sezona “Zvezda Granda” do sad saznaćete od 22. septembra od 21h na Prvoj televiziji.

(Promo - tekst / Foto:Promo)