ŠOK

POSVAĐALI SE NA KRV I NOŽ I IZVREĐALI JEDNO DRUGO: Luna i MC Damiro ponovo u okršaju, Đoganijeva zna šta joj je napravio NAPOLJU! On je slao LAŽNE SLIKE! (VIDEO)

Rijaliti
> 17:50h

Luna Đogani se na žurki posvađala sa MC Damirom, koji joj je pominjao roditelje i nazvao je narkomankom, a blogerka je na današnjem porodičnom sastanku objasnila kako se oseća povodom toga.

Sinoć je obezbeđenje sprečilo tuču između dvoje zadrugara, pa je Luna sada istakla da je nekada imala lepo mišljenje o MC Damiru, ali se to promenilo.

foto: Printscreen

"Što se tiče MC Damira, ja sam o dečku imala lepo mišljenje, mogla sam da mu zamerim jer sam napolju dobila informacije kako je novinarima slao lažne slike. On je govorio da sam ja narkomanka, vređao je moju mamu, da bi od mene napravio nešto što ja nisam, Nikad to nisam komentarisala, čak sam prešla preko toga. Pružila sam ti ruku kao svima i komentarisala da te poštujem, da se vidi da voliš svoju ćerku. Sinoć si mogao da vidiš da volim da se šalim i da ne mislim ništa loše. Ako ti je uvreda što smrdiš na alkohol i zbog toga mi pominješ antidepresive, onda svaka ti čast", rekla je Luna, a on je odgovorio:

"Ta priča se vrti u krug, a ja pijem kada svi piju."

Luna nije mogla da trpi MC Damira, pa je nastavila svoje izlaganje.

foto: Printscreen

"Nastavio si celo veče da provociraš. Ti si bolestan. Adame, ne mešaj se. Smešan si, ljudi te gledaju i videli su šta radiš, ne možeš da praviš debile od ljudi. Nazivao si me umišljenom zvezdom. Ja te kuliram, a svuda si išao za mnom. Sram te bilo", rekla je, a Damiro je odmah isprovocirao:

"Pa, ti to jesi."

Kurir.rs, Foto: Printscreen